Korkean käytettävyyden sähköpostiviestinnän turvapalvelu

D-Fence Email Security, "eSec" - palvelu suojaa yritystä ja sen toimihenkilöitä verkkorikollisuudelta ja sen lieveilmiöiltä. Palvelu varmistaa oikean sähköpostiliikenteen kulkemisen ja torjuu haitta- ja hyökkäys ohjelmat sekä roskapostit takaisin virheilmoituksella kyseisen postin oikealle lähettäjälle.
 
eSec suojaa ainoana markkinoilla olevana ratkaisuna yritystä myös kybertunkeutumiselta »

Eroon roskapostikansioista ja karanteeneista

D-Fence eSec on myös ainoa markkinoilla oleva ratkaisu, joka ei siirrä tietoturvasta huolehtimista loppukäyttäjille roskapostikansion / karanteenin hallinnan muodossa. Useiden tutkimusten mukaan juuri loppukäyttäjä on tietoturvaketjun heikoin lenkki. Yrityksen riskienhallinnan näkökulmasta D-Fence eSec nostaa näin koko yrityksen tietoturvatasoa. Lisää »

Samalla palvelu salaa liikenteen ja varmistaa sähköpostit mahdollisissa vastaanottavan palvelimen häiriötilanteissa Palvelu myös suojaa yrityksen sähköpostipalvelimen mahdollisilta DOS - tyyppisiltä hyökkäyksiltä sekä "sähköpostipommituksilta". ». Turvaa myös pilviratkaisut »

D-Fence eSec sisältää seuraavat ominaisuudet

 

D-Fence eSec palvelun käyttöönotto ei vaadi asiakkaalta mitään erillistoimenpiteitä, vaan palvelu kytketään operaattoritasolla MX tietueiden määrityksellä. Toimintamalli on ennaltaehkäisevä: se pysäyttää verkkouhat jo ennen kuin edes tulisivat asiakkaan sähköpostijärjestelmälle.
 
Kokeile ilmaiseksi » 

Keskeiset palveluhyödyt

  • Kohottaa tietoturvatasoa kokonaisuutena
  • Parantaa kilpailukykyä
  • Vaivaton käyttöönotto
  • Tuo välittömiä kokonaiskustannussäästöjä »
  • Vapauttaa loppuasiakkaan resursseja
  • Suojaa kaikki päätelaitteet kerralla

Kustannustehokkuutta ja laatua

Keskitetty ja kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen sähköpostiviestinnän suojaamiseen verkkorikollisuudelta ja muilta ulkoisilta uhilta. D-Fence palvelussa yhdistyvät korkea laatu ja kustannussäästöt: Palvelu ratkaisee ongelman eikä siirrä sitä loppukäyttäjille, jolloin palvelulla ei ole käyttäjien työaikaa vieviä käyttökustannuksia ollenkaan. Laajemmin »
 
Palvelulogiikan seurauksena D-Fence tulee kokonaiskustannuksiltaan edullisimmaksi ratkaisuvaihtoehdoksi verkkouhkien ja haittaliikenteen kohtaamisessa. Lisää »

ISO 9001 Laatusertifikaatti

D-Fence Oy:n kaikki palvelut perustuvat ISO 9001 -laatusertifikaatin mukaisiin prosesseihin. Laatusertifikaatti on takuu koko toimintamme ja toimintaprosessiemme tapahtumisesta tiettyjen standardien mukaisesti. Tämä puolestaan antaa asiakkaillemme varmuuden toimintamme ja palveluidemme luotettavuudesta, suunnitelmallisuudesta sekä säännönmukaisuudesta.
 
D-Fence - Makes sense!

Palveluesite »