Eitcon Oy

Halusimme välttyä mahdollisilta poikkeustilanteilta ja jatkuvasti muuttuvilta sähköpostiuhilta, ja valitsimme D-Fencen kumppaniksemme tämän suojauksen toteuttamiseen.

Eitcon Oy tuottaa isännöityjä IT-palveluita suomalaisille yrityksille yli 20 vuoden kokemuksella.

Olemme käyttäneet D-Fencen eSec Email Security -palvelua syksystä 2012 asti. Viime vuosien aikana pilvipohjaisissa ratkaisuissa on tapahtunut suuri murros. Me valitsimme Microsoft 365 ‑palvelun, koska se soveltui hyvin tarpeisiimme.

Pilvipalvelut saattavat aiheuttaa yrityksille erilaisia turvallisuusriskejä yrityksen toimialasta riippuen. Halusimme välttyä mahdollisilta poikkeustilanteilta ja jatkuvasti muuttuvilta sähköpostiuhilta, ja valitsimme D-Fencen kumppaniksemme tämän suojauksen toteuttamiseen.

Microsoft Cloud 365:n ohjeissa kerrotaan, että asiakkaat voivat halutessaan suojata palvelun itse valitsemallaan kolmannen osapuolen palvelulla, joka reititetään Office 365:n läpi. D-Fencen palvelut olivat meille hyvin luonteva valinta pilvialustamme suojaamiseen.

D-Fencen palvelu itsessään on täysin läpinäkyvä, ja kuukausittainen suojausraportti on helppolukuinen ja antaa hyödyllistä tietoa riskienhallintaan.

Olemme tyytyväisiä D-Fencen eSec-palveluun ja voimme suositella sitä lämpimästi kaikille organisaatioille.

Jorma Salminen
Tietohallintojohtaja
eitcon@eitcon.com