Europcar

Email Security -palvelun saatavuus on täysin läpinäkyvää eikä se vaadi huoltoa, mukautuksia tai muuta lisätyötä.

Europcar on Euroopan johtava vuokra-autopalveluiden tarjoaja. Yritys palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Etelä-Amerikassa ja Tyynenmeren alueella.

Europcar on myös yksi Suomen johtavista autonvuokrausyrityksistä. Suomessa Europcar-lisenssin haltija on Interrent Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1967. Palvelemme asiakkaitamme yli 60 toimipaikassa, ja henkilöstöömme kuuluu 180 autonvuokrauksen asiantuntijaa.

Olemme käyttäneet D-Fencen eSec Email Security -palvelua sähköpostiliikenteemme suojaamiseen marraskuusta 2010 asti.

Palvelu on ollut parempi kuin osasin odottaa. D-Fencen palvelun saatavuus on täysin läpinäkyvää eikä se vaadi huoltoa, mukautuksia tai muuta lisätyötä. Olemme olleet tyytyväisiä myös saamaamme asiakaspalveluun ja tapaan, jolla D-Fence hoitaa asioita.

Helppokäyttöisten ja selkeiden turvallisuus- ja S.T.A.-kuukausiraporttien avulla pysyn myös hyvin ajan tasalla turvallisuustilanteesta ja ympäristöstä organisaation tasolla, mikä mahdollistaa oman riskienhallintamme.

Suosittelemme D-Fencen eSec-palvelua kaikille yrityksille ja organisaatioille, jotka arvostavat ongelmatonta ja turvallista sähköpostiviestintää.

Timo Ojaniemi
Europcar
IT-asiantuntija
timo.ojaniemi@europcar.fi