Katetuotto Oy

365-pilvi varustettuna D-Fencellä tuntuu jykevältä vastaukselta alati muuttuvaan turvaympäristöön.

Katetuotto Oy on perustettu vuonna 1989 ja yhtion virallinen nimi on Tili- ja markkinointitoimisto Katetuotto Oy. Henkilökuntaa meillä on 10 kpl. Yritystä johtaa yhdessä aviomiehensä Kari Liukkosen kanssa Nina Saari, jolla on 22 vuoden tilitoimistokokemus. Kari Liukkosella kokemusta on kertynyt jo 40 vuotta. Perheen tytär ja poika työskentelevät myös yhtiössä jo tiiviisti.

D-Fencen sähköpostiturvapalvelu otettiin käyttöön yrityksessämme vuonna 2008. Katetuotto Oy tuottaa taloushallinnon palveluita, jolloin korkeatasoinen tietoturva on yksi riskienhallinnan keskeisiä kulmakiviä.

Siirryimme Microsoftin 365-pilveen vuoden 2013 lopussa ja halusimme ylläpitää totuttua turvatasoa myös pilvikäytössä. Varsinkin, kun Microsoft teknisessä kuvauksessaan erikseen mainitsee, että 365-pilviratkaisuun voidaan vaivattomasti yhdistää kolmannen osapuolen tarjoama turvaratkaisu.

Käyttökokemuksemme D-Fencestä pilvipalveluiden kanssa ovat loistavia ja itse D-Fence-turvapalvelu on käytännössä täysin läpinäkyvä. 365-pilvi varustettuna D-Fencellä tuntuu jykevältä vastaukselta alati muuttuvaan turvaympäristöön.

Mitään tietoturvapoikkeamia ei ole havaittu ja voimme huoletta keskittyä omiin töihimme, joka oli yksi keskeisiä tavoitteitamme ratkaisukumppania valittaessa.

Suosittelemme D-Fence-turvapalvelua kaikille, jotka haluavat varmuutta pilven tietoturvalle tai jolle tietoturvalla on liiketoimintakriittistä merkitystä.

Nina Saari

Yrittäjä/Entrepreneur
KATETUOTTO OY
Elimäenkatu 20, 2. Krs
00510 Helsinki
Mobile + 358 40 5200290
www.katetuotto.com