Laatukeskus Excellence Finland

Email Security -palvelun avulla olemme voineet poistaa suurimman turvallisuusuhan sähköpostiviestinnästämme: inhimillisen virheen mahdollisuuden.

Suomen Laatuyhdistys ry on vuonna 1966 perustettu aatteellinen yhdistys. Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Tällaiset organisaatiot pystyvät muita paremmin reagoimaan toimintaympäristön muutosten mukanaan tuomiin haasteisiin. Laatukeskus Excellence Finland Oy, joka tukee yhdistyksen toimintaa tuottamalla erilaisia koulutus- ja konsulttipalveluita, on täysin yhdistyksen omistama. Brändinimenämme toimii Laatukeskus Excellence Finland.

Vuoden 2013 lopussa jäsenistömme koostui yli 500 suomalaisesta yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiosta. Tuhannet liiketoiminnan kehittäjät ja vaikuttajat osallistuvat aktiivisesti yhdistyksen toimintaan.

Suomen Laatuyhdistys on vuodesta 1991 asti järjestänyt Suomen Laatupalkinto -kilpailua, joka on nykyään nimeltään Excellence Finland. Viimeisen seitsemän vuoden ajan olemme myös järjestäneet kansainväliseksi tapahtumaksi kasvanutta Quality Innovation of the Year -kilpailua.

Näiden kilpailujen voittajien palkinnot ja muut huomionosoitukset jaetaan vuosittaisessa gaalatilaisuudessa marraskuun toisena torstaina, jolloin vietetään World Quality Day -päivää. Aiempina vuosina Suomen tasavallan presidentti on henkilökohtaisesti luovuttanut palkinnot voittajille.

Organisaatiomme kokeili D-Fencen eSec Email Security -palvelua, ja olemme olleet siihen tyytyväisiä. Palvelu on täysin läpinäkyvä, ja sen avulla olemme voineet poistaa suurimman turvallisuusuhan sähköpostiviestinnästämme: inhimillisen virheen mahdollisuuden.

Koska Laatukeskus Excellence Finlandin toiminnan päätarkoitus on laadun vaaliminen, D-Fencen palveluiden käyttäminen sähköpostiviestintämme suojaamiseen on ollut meille luonnollinen arvovalinta.

Suosittelemme D-Fencen eSec-palvelua kaikille yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat huolissaan sähköpostiviestintänsä turvallisuudesta.

Tani Järvinen
Toimitusjohtaja
EXCELLENCE FINLAND
SUOMEN LAATUYHDISTYS
tani.jarvinen@laatukeskus.fi