Suomen Lakimiesliitto

D-Fence tarjoaa, mitä lupaakin. Vaikka Email Security -palvelu ei vaadi seurantaa, kuukausiraportit pitävät minut ajan tasalla tilanteesta.

Suomen Lakimiesliitto (ruotsiksi Finlands Juristförbund) on keskusammattijärjestö. Sen tehtävänä on edistää juristien taloudellista ja sosiaalista asemaa, kehittää jäsentensä ammattitaitoa ja ylläpitää korkeaa ammattietiikkaa.

Liiton perustivat vuonna 1944 Suomen seitsemän johtavaa juristiyhdistystä, jotka halusivat luoda järjestön kaikkien juristien ammatilliseen edunvalvontaan. Lakimiesliitto valvoo jäsentensä etuja niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

Olemme suojanneet sähköpostiviestintämme D-Fencen Email Security -palvelulla. Toimintamme luonteen vuoksi tietosuoja ja luottamuksellisuus on meille erittäin tärkeää. Olemme käyttäneet D‑Fencen palvelua joulukuusta 2011 asti

Palvelu tarjoaa, mitä lupaakin. Se on täysin läpinäkyvä eikä vaadi hallintaa. Myös asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Vaikka palvelu ei vaadi seurantaa, kuukausiraportit pitävät minut ajan tasalla tilanteesta.

D-Fence on tärkeä osa suojaustamme, ja voin lämpimästi suositella D-Fencen palveluja kaikille organisaatioille.

Jorma Tilander
Toiminnanjohtaja
Suomen Lakimiesliitto
jorma.tilander@lakimiesliitto.fi