Tilanteessa, jossa asiakkaan postipalvelin ei pysty vastaanottamaan posteja johtuen palvelimen huollosta, viasta tai ruuhkautumisesta postit menevät automaattisesti D-Fencen jonopalvelveluun. Näin arvokkaat sähköpostit eivät pääse häviämään vaan vastaanottavan palvelimen tullessa kuntoon jonopalvelu toimittaa postit perille. Postit säilyvät jonopalvelussa max. 10 vuorokautta.

Verkkouhkien moninaisuus ja määrällinen kasvu tuo uusia uhkia viestiliikenteen infrastruktuurin ylläpitoon ja turvaamiseen. B-Safe-palvelu antaa asiakkaalle varmuuden sähköpostien säilymisestä ja liiketoiminnan häiriöttömästä jatkumisesta erilaisissa ongelmatilanteissa. Palvelu varmentaa postit myös tilanteissa, joissa asiakkaan internetyhteydessä on häiriöitä ja yhteyttä asiakkaan palvelimeen ei em. syystä saada. Yhteyden tultua kuntoon asiakas saa jonopalvelimelta kaikki hänelle lähetetyt sähköpostit.

Suojattu liikenne

D-Fencen palvelut tukevat TLS-salausta varmistaen, että sähköpostin välitys on mahdollisuuksien mukaan suojattu.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli lähettävä ja vastaanottava palvelin tukevat TLS-salausta ja ovat konfiguroituja sitä käyttämään, on viestin välitys kokonaisuudessaan salattua.