Jatkuvuuden varmistus

D-Fence 20.10.2016

Teemme varmuuskopioita oman tietokoneemme tärkeistä tiedostoista. Aika monelle on joskus käynyt niin että kovalevy on hajonnut. Jos tietoja ei ole varmistettu, ne ovat kadonneet. Iäksi.

Sähköpostissa liikkuu nykypäivänä paljon yritysten toiminnan kannalta kriittistä dataa. Joka päivä hajoaa Suomessakin jonkun palvelin, olipa se sitten oma tai pilvi. Tai rakennustöiden seurauksena yhteys katkeaa.

Mitä yrityksellenne lähetettäville sähköposteille silloin tapahtuu?

Voiko joku tärkeä kauppa kaatua siihen että lähettäjän sähköposti katosi ja siihen ei kukaan vastannut?

D-Fence eSec turvapalvelu sisältää Jatkuvuuden varmistus - ominaisuuden: mikäli vastaanottava palvelin ei jostain syystä pysty viestejä vastaanottamaan, siirtyvät ne D-Fencen turvapalvelimelle odottamaan että palvelin vastaanottaa viestit.

Kiireellisissä tapauksissa viestit voidaan ohjata joko uudelle sähköpostijärjestelmälle tai jopa tarvittaessa luodulle ilmaissähköpostiosoitteelle.

Näin yrityksen toimintakyky pystytään ylläpitämään myös mahdollisissa verkko- tai laitevikatilanteissa.

Aiheet: Tiedotteet

Lue myös

O 365 postien välitysongelma (jatkuu edelleen 15.05)

Microsoftin O365 palvelussa on ongelma, joka aiheuttaa viiveitä sähköpostien toimittamisessa..

Julkaistu 20.10.2016
Päivitetty viimeksi 173 päivää sitten

Lue lisää
Kohdennetut huijaukset kasvussa

YLE uutisoi 26.01 Keskusrikospoliisin tutkivan lukuisiin suomalaisiin pörssiyrityksiin kohdistuneita törkeitä petoksia. Tutkinnassa on lähes 40 tapausta, jossa rikolliset ovat tekeytyneet yrityksen johtajiksi ja saaneet usein taloushallinnon työntekijät maksamaan jopa miljoonasummia rikollisten tileille..

Julkaistu 20.10.2016
Päivitetty viimeksi 173 päivää sitten

Lue lisää