Jatkuvuuden varmistus

D-Fence 20.10.2016

Teemme varmuuskopioita oman tietokoneemme tärkeistä tiedostoista. Aika monelle on joskus käynyt niin että kovalevy on hajonnut. Jos tietoja ei ole varmistettu, ne ovat kadonneet. Iäksi.

Sähköpostissa liikkuu nykypäivänä paljon yritysten toiminnan kannalta kriittistä dataa. Joka päivä hajoaa Suomessakin jonkun palvelin, olipa se sitten oma tai pilvi. Tai rakennustöiden seurauksena yhteys katkeaa.

Mitä yrityksellenne lähetettäville sähköposteille silloin tapahtuu?

Voiko joku tärkeä kauppa kaatua siihen että lähettäjän sähköposti katosi ja siihen ei kukaan vastannut?

D-Fence eSec turvapalvelu sisältää Jatkuvuuden varmistus - ominaisuuden: mikäli vastaanottava palvelin ei jostain syystä pysty viestejä vastaanottamaan, siirtyvät ne D-Fencen turvapalvelimelle odottamaan että palvelin vastaanottaa viestit.

Kiireellisissä tapauksissa viestit voidaan ohjata joko uudelle sähköpostijärjestelmälle tai jopa tarvittaessa luodulle ilmaissähköpostiosoitteelle.

Näin yrityksen toimintakyky pystytään ylläpitämään myös mahdollisissa verkko- tai laitevikatilanteissa.

Aiheet: Tiedotteet

Lue myös

Uusi vitsaus yrityksiin kohdistuvissa petosyrityksissä

Uutta tunketumistapaa on alettu kasvavasti hyödyntämään yrityksiin kohdistuvissa huijauksissa. Tietoturvayhtiö D-Fencen tietoon on tullut jo useampia tapauksia, jossa kohdennetussa huijausyrityksessä on käytetty ns. "häivedomainia"..

Julkaistu 20.10.2016
Päivitetty viimeksi 722 päivää sitten

Lue lisää
D-Fence on tarkastanut palvelimensa Open SSL - haavoittuvuuden varalta

D-Fence tarkasti ja varmisti kaikkien viimeisimpien päivitysten toiminnan palvelimillaan heti alkuviikosta, kun tieto internetin tietoturvan vaarantaneesta Heartbleed-haavoittuvuudesta tuli julkisuuteen..

Julkaistu 20.10.2016
Päivitetty viimeksi 767 päivää sitten

Lue lisää