Kyberturvakeskuksen punainen varoitus O 365 käyttäjiin kohdistuvista uhista

D-Fence 11.06.2018

Useiden suomalaisten yritysten työntekijöiden ja johtajien sähköpostiviestejä on kevään 2018 aikana varastettu ja heidän käyttäjätunnuksillaan on tehty useita petoksia ja petosten yrityksiä.

Kyberturvallisuuskeskukselle tehtyjen ilmoitusten perusteella useille suomalaisille yrityksille on aiheutunut niistä tuntuvia tappioita ja kuluja. Kyberturvallisuuskeskus kehottaa kaikkien yritysten johtajia osoittamaan riittävät resurssit huijausten ja tietomurtojen tekniseen torjuntaan ja havainnointiin sekä henkilöstön valistamiseen tietojenkalastelun uhasta.

Uhat ovat kohdistuneet erityisesti Office 365 sähköpostituotetta käyttävien yritysten sähköpostijärjestelmiin.

Kyberturvakeskusken varoitus löytyy kokonaisuudessaan linkistä;

https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/varoitukset/2018/varoitus-2018-03.html

 

D-Fence Oy

Lue myös

Roskapostikansio kuuluu museoon

– ”Moi! -Kuule, menen suoraan asiaan: miltä se meidän tarjouspyyntö tuntui?”.

Julkaistu 11.06.2018
Päivitetty viimeksi 780 päivää sitten

Lue lisää
Tietosuoja webinaari

Tietosuojalaki astui voimaan vuonna 2018, mutta kuinka moni PK-yritys oikeasti tietää, mitä tietosuojalaki vaatii meiltä käytännössä? Me D-Fencellä haluamme edistää tietosuojavaatimusten ymmärrystä. Oppaiden ja muiden maksuttomien materiaalien lisäksi, olemme puhelinsoiton päässä jos haluat keskustella yrityksesi tietosuojan tilasta. Asiantuntijamme neuvovat täsmälleen, mitä sinun tulisi tehdä, jotta yrityksesi vastaa lain asettamiin tietosuojavaatimuksiin. .

Julkaistu 11.06.2018
Päivitetty viimeksi 432 päivää sitten

Lue lisää