Tietosuoja webinaari

Juha Oravala 21.09.2021

Tietosuojalaki astui voimaan vuonna 2018, mutta kuinka moni PK-yritys oikeasti tietää, mitä tietosuojalaki vaatii meiltä käytännössä? Me D-Fencellä haluamme edistää tietosuojavaatimusten ymmärrystä. Oppaiden ja muiden maksuttomien materiaalien lisäksi, olemme puhelinsoiton päässä jos haluat keskustella yrityksesi tietosuojan tilasta. Asiantuntijamme neuvovat täsmälleen, mitä sinun tulisi tehdä, jotta yrityksesi vastaa lain asettamiin tietosuojavaatimuksiin. 

D-Fencen toimitusjohtaja ja Tietosuoja ry:n puheenjohtaja Juha Oravala vieraili webinaarissa, jonka järjesti GDPR2DSM-hanke. Hankkeen tarkoitus on edistää PK-yritysten tietosuojaosaamista ja sitä rahoittaa Euroopan unionin Perusoikeudet, tasa-arvo ja kansalaisuusohjelma. Ota askel kohti aukotonta tietosuojaa webinaarin avulla. 

Siirry katsomaan webinaari YouTubeen ja ota samalla D-Fencen YouTube kanava seurantaan!

 

SIIRRY WEBINAARIIN TÄSTÄ

 

Aiheet: GDPR

Lue myös

Herätys tietosuojatodellisuuteen

Psykoterapiakeskus Vastaamoon kohdistuneen tietomurron myötä tapahtunut tietovuoto nosti esiin yhden keskeisen kysymyksen nykyisessä dataan ja sen käsittelyyn pohjautuvassa maailmassa: Mikä on kansalaisen oikeusturva?.

Julkaistu 21.09.2021
Päivitetty viimeksi 954 päivää sitten

Lue lisää
Tietosuojavaatimukset haltuun helposti

EU tietosuoja-asetus astuu voimaan 94:n päivän päästä, 25.05.2018. Muutos aiheuttaa toimenpiteitä käytännössä kaikille organisaatioille, koosta riippumatta..

Julkaistu 21.09.2021
Päivitetty viimeksi 970 päivää sitten

Lue lisää