Uusi Anti-Virustaso ja palvelukehitys

D-Fence 20.04.2017

Olemme Q1 aikana testanneet uusia ratkaisuja palvelumme kehittämiseksi ja ottaneet samalla käyttöön kolmannen valmistajan AV-skannerin, jolla saamme parannettua kattavaa haittaohjelmatunnistustamme entisestään.

Suomen Kyberturvallisuuskeskus tiedotti alkuvuodesta 2017 kahdesta keskeisimmästä nimenomaan organisaatioita uhkaavasta sähköpostiuhasta: kiristyshaittaohjelmista sekä toimitusjohtajahuijauksista, jossa jälkimmäisen teeman alle menee satoja erilaisia huijaustapoja ja niiden yhdistelmiä.

Nyt toteutetulla kehityksellä haetaan korkean käytettävyyden tunnistusta ja torjuntaa nimenomaan näitä keskeisiä uhkia vastaan.

Mitä varmemmin sähköpostiliikenteen turvallisuuteen voi luottaa, sen tehokkaampaa on organisaation toiminta ja sitä parempi on sen sietokyky kyberriskejä kohtaan.

Jatkuva kehitystyö on aina ollut palvelumme laadun perusta. Jatkamme sen parissa, jotta teillä asiakkaanamme olisi turvallisempi työympäristö.

Aiheet: Tiedotteet

Lue myös

Jatkuvuuden varmistus

Teemme varmuuskopioita oman tietokoneemme tärkeistä tiedostoista. Aika monelle on joskus käynyt niin että kovalevy on hajonnut. Jos tietoja ei ole varmistettu, ne ovat kadonneet. Iäksi..

Julkaistu 20.04.2017
Päivitetty viimeksi 128 päivää sitten

Lue lisää
Kohdennetut huijaukset kasvussa

YLE uutisoi 26.01 Keskusrikospoliisin tutkivan lukuisiin suomalaisiin pörssiyrityksiin kohdistuneita törkeitä petoksia. Tutkinnassa on lähes 40 tapausta, jossa rikolliset ovat tekeytyneet yrityksen johtajiksi ja saaneet usein taloushallinnon työntekijät maksamaan jopa miljoonasummia rikollisten tileille..

Julkaistu 20.04.2017
Päivitetty viimeksi 173 päivää sitten

Lue lisää