D-Fence eSec Cloud

Lisäturvaa pilvipalveluiden käyttämiseen

D-Fence eSec Cloud -palvelu tuo korkean käytettävyyden ja tietoturvatason myös pilviympäristöön.

Palvelu kytketään verkkotasolla oman pilvipalvelun tarjoajasi kanssa ja se suojaa yritystä ja sen toimihenkilöitä verkkorikollisuudelta sekä sen lieveilmiöiltä. Hyötypostit välitetään vastaanottajalle ja haittapostit hylätään ja palautetaan takaisin virheilmoituksella kyseisen postin oikealle lähettäjälle.

Palvelu myös mahdollistaa liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollisissa pilvipalveluiden saatavuusongelmissa.

Eroon roskapostikansioista ja karanteeneista – myös pilvessä!

D-Fence eSec on ainoa markkinoilla oleva ratkaisu, joka ei siirrä tietoturvasta huolehtimista loppukäyttäjille roskapostikansion / karanteenin hallinnan muodossa.

Useiden tutkimusten mukaan juuri loppukäyttäjä on tietoturvaketjun heikoin lenkki. Yrityksen riskienhallinnan näkökulmasta D-Fence eSec Cloud nostaa koko yrityksen tietoturvatasoa. Lisää »

D-Fence eSec Cloud varmistaa tietohallinnolle, että ostettu pilvipalvelu pysyy sähköpostiviestinnän puolesta turvallisena ja yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus ei vaarannu edes pilvipalveluiden häiriötilanteissa.

D-Fence eSec Cloud 365 + sisältää seuraavat ominaisuudet

Palvelun käyttöönotto ei vaadi asiakkaalta mitään erillistoimenpiteitä, vaan palvelu kytketään operaattoritasolla MX tietueiden määrityksellä. Toimintamalli on ennaltaehkäisevä: se pysäyttää verkkouhat jo ennen kuin edes tulisivat pilveen asti.

 
Kokeile veloituksetta

Keskeiset palveluhyödyt

  • Turvaa pilvipalveluiden sähköpostikäytön
  • Parantaa kilpailukykyä
  • Varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden pilven häiriö- ja saatavuustilanteissa
  • Vapauttaa loppuasiakkaan resursseja
  • Kohottaa tietoturvatasoa kokonaisuutena

Kustannustehokkuutta ja laatua

Erityisesti pilviympäristöön kehitetty ratkaisu yrityksen sähköpostiviestinnän suojaamiseen verkkorikollisuudelta ja muilta ulkoisilta uhilta. D-Fence palvelussa yhdistyvät korkea laatu ja kustannussäästöt: Palvelu ratkaisee ongelman eikä siirrä sitä loppukäyttäjille, jolloin palvelulla ei ole käyttäjien työaikaa vieviä käyttökustannuksia ollenkaan. Laajemmin »
 
Palvelulogiikan seurauksena D-Fence aSec Cloud laskee kokonaiskustannuksia, vaikka pilvi tarjoaisikin osan kokonaisuudesta, eli "roskapostisuodatuksen". Lisää »

Laatujärjestelmä

D-Fence Oy:n kaikki palvelut perustuvat D-Fence Oy:n laatujärjestelmän mukaisiin prosesseihin. Laatujärjestelmä on takuu koko toimintamme ja toimintaprosessiemme tapahtumisesta tiettyjen standardien mukaisesti. Tämä puolestaan antaa asiakkaillemme varmuuden toimintamme ja palveluidemme luotettavuudesta, suunnitelmallisuudesta sekä säännönmukaisuudesta.