D-Fence Oy on Suomen johtava, operaattoreista riippumaton sähköpostiturvayhtiö joka keskittyy pelkästään sähköpostiuhkiin ja niiden torjumiseen. Yhtiön palveluita käyttävät jo yli 4 500 yritystä, yhteisöä ja julkishallinnollista yksikköä Suomen lisäksi Venäjällä, Virossa, keski-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Afrikassa.

 

Haemme nyt lisää palvelukumppaneita GlobeSec Partner Teamiimme tarjoamaan ennaltaehkäiseviä, laadullisesti tunnustettuja sähköpostiturvapalveluita omille asiakkailleen.

D-Fence turvapalvelut ennaltaehkäisevät uhkatilanteita, kohottavat tietoturvatasoa kokonaisuutena  ja tuovat  loppuasiakkaille välittömiä säästöjä. Keskitettyjen turvapalveluiden avulla asiakkaiden sähköpostiviestintä on suojattu roskapostilta, phishingiltä, troijalaisilta, viruksilta sekä muilta haitta- ja hyökkäysohjelmilta. Palvelut pysäyttävät ne ennen kuin ne edes tulisivat asiakkaiden työasemiin.

Mitä lisäarvoa D-Fence:stä olisi teille?
Monet ISP:t ja operaattorit tarjoavat jo D-Fence palveluiden kaltaisia palveluita. Mitä lisäarvoa D-Fence voisi tuoda olemassaolevaan palveluinfraanne?

Korkeamman turvatason lisäksi keskeinen ero on se, että D-Fence Oy ratkaisee ongelman eikä siirrä sitä käyttäjärajapintaan. Tämän toimintalogiikan seurauksena D-Fence Email Security on sekä tietoturvatasoltaan että kokonaiskustannuksiltaan taloudellisin vaihtoehto jatkuvasti muuttuvaa kyberuhkaympäristöä kohtaan.

Yhteistyö käytännön tasolla

Yritysmyyntinne joko asiakaskäynnillä. puhelimitse ja/tai myymälässä tarjoaa yritysasiakkaillenne  palveluja. Palveluita voi kokeilla kuukauden ajan, koekäytöstä tulee asiakkaalle tarkka raportti. Palveluiden tilaus käy yhdellä www lomakkeella, muuta ei tarvitse tehdä. Partnerina te olette asiakasrajapinnassa, mutta D-Fence Oy hoitaa palveluihin liittyvän helpdeskin.

 

Partnerihallintaliittymä

Partnerina saatte oman hallintaliittymän, jonka avulla voitte halutessanne hallinnoida ja monitoroida asiakkaitanne. Lisätietoja Partneriohjelmasta ja yhteistyöstä: Juha Oravala, Puh. 040 848 12 45.

D-Fence – Makes sense!