Jatkuvasti muuttuvien verkkouhkien hallitsemiseen kehitetyt D-Fence palvelut toimitetaan käyttöpalveluina lisäarvoa tarjoavien Service Partnereiden kautta. Yhdellä keskitetyllä palveluratkaisulla koko yrityksen sähköpostiliikenne on suojattu riippumatta siitä, missä käyttäjät ovat tai millä päätelaitteella postia luetaan.

Aidot ja alkuperäiset, laadullisesti tunnustetut D-Fence palvelut saatte näiltä sertifioiduilta kumppaneilta kautta maan:

AAAAEC Services Oy

IT-alan konsultointi ja myyntiyritys. Perustettu 1996, IT-kokemus vuodesta 1974.

Toimimme lähinnä Etelä-Suomen alueella. Osaamisalueet tietoturva, pilvipalvelut, etäyhteydet, laitteiden, käyttöjärjestelmien sekä ohjelmien ylläpito.

aaaaec.fi

Aboa Ohjelmistot

Aboa Ohjelmistot on vuonna 1991 perustettu mikrotietokoneohjelmistoja valmistava yritys. Kokemuksemme alalta alkaa kuitenkin jo vuodesta 1979.

aboa-ohjelmistot.com

AComma Data Oy (eCraft Oy)

Tietokoneverkkojen asiantuntija

ecraft.fi

Bitgroup Ky

Bit Group Finland Ky on kotkalainen ICT-alan asiantuntija. Tarjoamme IT-ratkaisut yritysten tarpeisiin aina konsultoinnista laitteistojen ylläpitoon ja huoltoon. Palvelemme niin pieniä kuin suurempiakin yrityksiä joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman pitkiä huoltojonoja. Meille on tärkeää löytää ratkaisut nopeasti ja asiakkaan ehdoilla.

bitgroup.fi

Bitmaster

Bitmaster on Helsingin Punavuoressa toimiva täyden palvelun tietokonehuolto ja tietokonekauppa. Olemme apunasi kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa: mm. tietokonehuollot, laitteistojen ja ohjelmistojen päivitykset, uudet ja käytetyt tietokoneet sekä niiden oheislaitteet. Huollamme ja korjaamme kaikkia PC malleja ja merkkejä, sekä kannettavia tietokoneita että pöytäkoneita. Myymälästämme löytyy kattava valikoima oheislaitteita, komponentteja ja varaosia erimallisiin ja -ikäisiin laitteistoihin: muistit, kiintolevyt, prosessorit, kannettavien laturit, näytöt, näppäimistöt, jne.

Huoltomme toimii nopeasti ilman ajanvarausta ja annamme kaikille huolloillemme ja myytäville tietokoneille takuun.

bitmaster.fi

Blue Lake Communications BLC Oy

Vahvat paikalliset juuuret omaava Blue Lake Communications Oy (BLC) on toiminut Savonlinnan seudulla jo vuodesta 1889 asti (SPY nimellä). Yhtiö on on vuosikymmenten saatossa laajentunut perinteisestä lankapuhelinliikenteen tuottajasta moderniksi valtakunnallisten ja kansainvälisten tietoliikennepalveluiden tarjoajaksi, joka tuntee paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tarpeet. Paikallisuus on BLC:n voimavara, joka voimistuu ja kehittyy yhteistyössä paikkakunnan ihmisten ja yritysten kanssa.

blc.fi

Chilit Oy

Chilit Oy tuo uudenlaista maustetta IT-alaan jatkuvalla palveluasenteellaan ja todennetulla osaamisellaan. Valitsetpa menustamme mitä tahansa, se on sinulle lämmöllä valmistettu, kokonaisuus miettien. Sopivat työvälineet ja laadukkaat raaka-aineet toimitamme parhailta kumppaneilta. Uusi teknologia voi olla herkullista ja helppoa.

Chilitin tavoitteena on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta kumppaniksi jatkuvissa infrastruktuurin kehityshankkeissa. Valikoimastamme löydätte korkealuokkaiset asiantuntijapalvelut, kattavat laitteistojen elinkaaripalvelut ja ensiluokkaisen ohjelmistosopimuskumppanin.

chilit.fi

Clannet OÜ

Clannet meeskond on firmadele arvutivõrke juurutanud ning hooldanud alates 1994. aastast. Sellest esimesed neli aastat AS Hiieko IT osakonnana ja 1999 aasta jaanuarist iseseisva firmana. Selle aja jooksul on teostatud mitukümmend ühekordset projekti ning leitud kümmekond klienti, kes on usaldanud kogu oma arvuti- ja sidevõrgu hoolduse Clannet spetsialistidele.

clannet.ee

Clunet Oy

WebFactoryClunet Oy on perustettu vuonna 1997 ensimmäisten pienten suomalaisten IT-yritysten joukossa. Liikeideanamme on säätiöiden, yhdistysten ja pk-yritysten atk-tarpeiden kokonaisvaltainen ratkaiseminen. Kaikki palvelumme räätälöidään avaimet käteen-periaatteella. Tuotamme palvelut niin, että ne vievät  asiakkailtamme mahdollisimman vähän aikaa ja resursseja.

clunet.com

Datania Osk.

Tarjoamme tietotekniikka-, media- ja videopalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yksityishenkilöille. Toimintamme on keskittynyt Uudellemaalle.

datania.fi

Datanova Finland Oy

Tietotekniikkaa avaimet käteen -periaatteella.
Datanova Finland on IT-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista IT-ympäristön hallintaa avaimet käteen periaatteella. Palvelumme soveltuvat erinomaisesti pienten ja keskisuurten yritysten tietoteknisiin tarpeisiin.

datanova.fi

Deltabit Oy

Kehittää ja toimittaa biometriseen tunnistukseen perustuvia tunnistus- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Biometrisiä Deltabit Gatekeeper tunnistusjärjestelmiä käytetään yritysten kulunvalvonnassa, liikuntakeskuksissa, sairaaloissa ja yksityisissä kiinteistöissä.
Myös turvatuotteet, kuten kameravalvonta, hälytysjärjestelmät ja henkilöntunnistus, sekä ID-korttitulostimet ovat myös osana osaamistamme.

deltabit.fi

East Interactive Oy

east.fi

Etevä Tietopalveluyhtiö Oy

Etevä Tietopalveluyhtiö on vuonne 2005 perustettu IT-palveluihin keskittyvä yritys. Haluamme luoda asiakkaillemme bisnesympäristön jossa järjestelmät eivät ole murheita ja toimintavarmuus on mietitty etukäteen. Ratkaisumme rakennetaan aina asiakkaidemme yritystoiminnan ympärille eikä toisinpäin.

etevat.fi

Fin-LAN Tampere Oy

Fin-LAN on puhe- ja tietotekniikan ratkaisutoimittaja – avaimet käteen-periaatteella. Fin-LAN on erikoistunut vaativiin ICT-alan kokonaistoimituksiin ja niiden integrointiin. Tekniset asiantuntijamme ovat sertifioituneet edustamiemme tuotteiden osalta joita ovat mm. FortiGate-tietoturvalaitteet ja Aruba Networksin WLAN-ratkaisut. Autamme kaikissa ICT-asioissa niin konsultoinnissa kuin laitehankinnoissa ja ylläpidossa.

fin-lan.fi

HS Works Oy

Ihmisen kokoinen IT – Yrityskäyttäjä tai kotikäyttäjä, tarjoamme IT-palveluita aina ihminen edellä. Osaamme kuun­nella, autamme ongelma­tilan­teissa ja etsimme parempia ratkaisuja. Puhumme IT:n si­jaan suomea. Olemme ihmisen kokoinen IT.

hs-works.fi

Härkätien Puhelin Oy (Aumanet)

Härkätien Puhelin on luotettava ja vakavarainen yhtiö, jonka palveluihin kuuluvat kaikki tietoliikennetuotteet. Puhelin- ja laajakaistayhteydet, tietoliikennejärjestelmät ja internet-palvelut – saat ne kaikki meiltä. Mukava palvelu ja ystävälliset ihmiset tekevät asioinnista kanssamme mutkatonta ja helppoa. Ota reilusti yhteyttä, palvelemme myymälässä, puhelimitse tai sähköpostitse.

htp.fi

Indeo Oy

indeo.fi

Inmics Oy

Inmicsiltä saat yrityksellesi laadukkaita IT-kokonaisratkaisuja. Asiantuntijoidemme avulla kokoat monipuolisesta palvelu- ja tuotepaletistamme kokonaisuuden, joka palvelee parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeita. Me hoidamme organisaatiosi edistyksellisen IT-ympäristön suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Koulutamme henkilöstösi ohjelmisto-osaajiksi sekä toimitamme tarvitsemasi laitteet ja ohjelmistot. Halutessasi voit tietenkin valita myös yksittäisiä palvelujamme tai tuotteitamme.

inmics.fi

INT2000 / Daous Internetpalvelut

Tarjoamme pakettiratkaisujen kautta helpon päivitystien tehokkaampaan ratkaisuun. INT2000 webhotelli on turvallinen ja edullinen ratkaisu yrityksesi internetpalveluihin.

int2000.net

Integral Oy

integral.fi

ITaito Oy

ITaito Oy on toimivan johdon ja henkilökunnan omistama vuonna 2008 perustettu tieto- ja teletekniikan ratkaisuyritys. Tuotamme keskisuurille yrityksille tieto- ja teleteknisen (ICT) ympäristön kokonaispalveluja sekä myymme päämiestemme edistyksellisiä ja kustannustehokkaita tuotteita. Laadukkaan alihankintaverkostomme kautta varmistamme, että asiakkaidemme kaikki ICT-tarpeet tulevat katettua.

itaito.fi

ITpoint Oy

Ylläpitopalvelumme vastaa siitä, että tietotekniset ratkaisusi toteutetaan sovitusti ja että ne toimivat moitteettomasti käyttöönoton jälkeen.

Meiltä saat liiketoimintaasi ja nykyisiin järjestelmiisi parhaiten soveltuvat ratkaisuehdotukset. Kun uusit järjestelmiäsi, asiantuntijamme auttavat määrittelyssä, laitekonfiguraatioissa ja hankintaprosessissa. Järjestämme toteuttamiemme ratkaisujen käyttöönottokoulutukset asiakaskohtaisesti.

itpoint.fi

JK-Tietokoneet

JK-Tietokoneet on Kirkkonummella toimiva, tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin erikoistunut yritys. Asiakasryhmämme koostuu kotitalouksista ja lukuisista kirkkonummelaisista PK-yrityksistä. Olemme toimineet Kirkkonummen kunnan laitetoimittajana jo vuodesta 1998 saakka ja olemme toimittaneet yhteistyömme aikana noin 1000 laitteistoa heidän käyttöönsä.

jk-tietokoneet.fi

JM Data Oy

JM-Data Oy:n keskeisimmät palvelut ovat ylläpito, konsultointi ja ohjelmointi. Toimintafilosofiamme mukaisesti pyrimme aina ripeään, laadukkaaseen ja luotettavaan henkilökohtaiseen palveluun, jotta asiakkaamme voivat rauhallisin mielin keskittyä täysipainoisesti omaan liiketoimintaansa.

jmdata.fi

Katrium OÜ

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Katrium hoitaa yrityksemme tapaamisten sopimiset ja huolehtii asiakaspalvelusta.

katrium.eu

Magic Cloud Oy

Magic Cloud tarjoaa ratkaisut yrityksenne kaikkiin ICT-tarpeisiin. Erikoisosaamistamme ovat turvalliset ja modernit pilvipalvelut suomalaisista konesaleistamme. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. virtuaalityöpöytä, ohjelmistojen hosting, sähköpostipalvelut, virtuaalipalvelimet sekä paljon muuta. Asiakastyytyväisyyden takaavat laatu, osaaminen ja innovatiivinen palveluasenteemme.

magiccloud.fi

mCare Pro

mcare pro on Suomen suurin Applen teknologioihin erikoistunut ICT­-asiantuntijapalvelujen tarjoaja ja maan ainoa Apple Consultants Network:n jäsen.

Toimimme suunnannäyttäjänä Apple-palvelujen suhteen hyödyntäen uusimpia teknologioita tuotteistuksissamme. Asiantuntijoillamme on Apple-osaamisen lisäksi myös vahva kokemus Windows- ja Linux ympäristöjen tarpeiden osalta ja integroinnit tai sekaympäristöjen ylläpito kuuluvat ydinosaamiseemme.

mcare.pro

MMD Networks Oy

MMD.Net on suomalainen, vuonna 2001 perustettu Internet-palveluoperaattori, joka tarjoaa edistyksellisiä domain-palveluita suomalaisille yritys- ja yksityisasiakkaille.
MMD.Net-palvelut tuottaa MMD Networks Oy, Mobile G Host Oy:n tytäryritys.  Olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi sekä Eurooppalaisen Internet-osoitteita hallinnoivan RIPEn jäseneksi.

mmd.net

Network Services Finland Oy

Network Services Finland Oy on pääasiassa pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 2002 perustettu ja voimakkaasti kasvava IT-alan palveluyritys. Yrityksen päätoimiala on ulkoistettu IT-hallinto.

nsf.fi

Neutech Oy

K&T neutech Oy on espoolainen vuonna 1996 perustettu osakeyhtiö, jonka päätoimialana on Internet palveluiden tuottaminen. mm. web-hotelli palvelut sekä suorituskykyiset internet-palvelimet. Toimipisteet Espoossa ja Helsingissä.

neutech.fi

Neuvos Group Oy

Neuvos Group on kokonaisvaltainen vuodesta -98 toiminut IT-palvelutoimittaja. Neuvos rakentaa verkko- ja järjestelmäratkaisut, asentaa työasemat ja ohjelmat, sekä ylläpitää järjestelmät ammattitaidolla. Palveluihin kuuluvat niin lähituki kuin etäpalvelut. Neuvoksen asiakaskuntana ovat yritykset Etelä-Suomessa pienistä kehittyvistä aina kansainvälisten toimijoiden tytäryhtiöihin.

neuvos.net

NordCom Oy

NordCom Oy on täyden palvelun ICT-ratkaisujen toimittajana ja alan edelläkävijä, päämarkkina-alueenaan Pohjoismaat. Tyytyväinen asiakaskuntamme kattaa kaiken kokoisia yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta.

Tarjoamme yrityksellenne huolella räätälöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka vastaavat tarpeitanne nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme muun muassa siitä, että yrityksenne IT-ratkaisut toimivat turvallisesti ja tehokkaasti, sekä varmistamme että puhe- ja datayhteytenne ovat kustannustehokkaita ja ajan tasalla. Suunnittelemme ja toteutamme ICT-järjestelmät projektin alusta loppuun asti, sekä hoidamme järjestelmien ylläpidon.

nordcom.fi

Pinus Oy

Pinuksella on pitkä kokemus tietotekniikan ja toimistotuotteiden alalta. Pinus on laajentunut vuosien aikana asiakastarpeiden kehittyessä ja tietotekniikan tullessa yhä merkittävämmäksi osaksi yritysten toimintaedellytyksiä. Vahvat päämiessuhteet ja johtavien merkkien edustukset ovat vauhdittaneet yrityksen laajentumista.

pinus.fi

Power Networks Oy

Power Networks Oy vuokraa, myy ja tukee toimistojen koneet, tulostimet, verkot, meilit ja web-sivut sekä asentaa kaiken tämän kustannustehokkaasti toimivaksi kokonaisuudeksi.

powernetworks.fi

PrintCom Oy

Printcom on ICT-alan yritys, jonka asiantuntijat auttavat laiteympäristösi tehostamisessa ja sopivien teknologiaratkaisujen valinnassa. Oli sitten kyseessä tiedonhallinta, tulostus tai vaikka pilvipalvelut, voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

printcom.fi

Primanet Oy

Primanet Oy on yritysten ja yhteisöjen tietojärjestelmien toimituksiin ja kehittämiseen erikoistunut palveluyritys. Olemme keskittyneet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tietotekniikan kokonaisvastuulliseen hoitamiseen pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa.

Kärkiajatuksemme on asiakkaittemme liiketoiminnan tukeminen tuottamalla uusia ja edistyksellisiä tietotekniikan palveluita. Onnistumistamme ovat tukeneet sekä asiakkaittemme, että työvoimamme pysyvyys. Meillä asiakkaita palvelevat aina tutut yhteyshenkilöt, jolloin IT-järjestelmien kehittämisen punainen lanka ei pääse hukkumaan.

primanet.fi

Prog-It Oy

Tarjoamme aidosti tarpeisiisi sopivat ratkaisut joustavasti ja teemme sitä, mitä juuri sinä, ja yrityksesi tarvitsette. Emme ole sidoksissa yksittäisiin toimittajiin tai tuotteisiin vaan etsimme tarvitsemasi ratkaisun tai rakennamme sen. Osaamme myös arvostaa bisneskriittisten tilanteiden vaatimia aikatauluja.

prog-it.net

Protie Oy

Protie Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa atk-kokonaispalveluita. Päätavoitteenamme on tuoda markkinoille ainutlaatuista atk-palvelua. Tuotamme atk-ratkaisuja, jotka saavat niin johtajat, kuin loppukäyttäjät hymyilemään tyytyväisyydestä. Valtteinamme ovat ammattitaitoinen ja tiedonjanoinen henkilöstö, vankka kokemus yritysverkoista sekä laaja kumppaniverkosto

protie.fi

Provol

Provol tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tietotekniikan. Palvelumme kattavat niin työasemien kuin palvelinten kaikki tarvittavat asennustyöt – ohjelmistojen päivitykset, tietoturvan, lähiverkko- ja VPN-ratkaisut.

provol.fi

Solinum Oy

Solinum Oy on Lappilainen IT-alan monitoimiyritys. Vuodesta 1990 lähtien olemme tarjonneet kokonaisvaltaista atk-palvelua julkisyhteisö-, yritys- ja yksityisasiakkaille koko Lapissa. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki IT- ja tietoliikennetekniikkaan kuuluvat palvelut aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen asti. Kiinnitämme erityisesti huomiota tietoturvaan ja kustannustehokkuuteen. Pystymme vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden vaativiinkin IT-palvelutarpeisiin oli kysymys sitten konsultoinnista, laitehankinnoista, asennuksista, koulutuksesta, sovelluskehityksestä, web-sivujen toteutuksesta tai tukipalveluista. Voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön myös laaja-alaisen asiantuntemuksen projektihallinnassa, tietojärjestelmien suunnittelussa ja tietoliikenneratkaisujen toteuttamisessa.

solinum.fi

Soluto Oy

soluto.fi

Speed It

Speed It tuottaa Internet palveluita, sekä toimittaa tietotekniikkaa pienyrityksille.

nystrom.fi

SurfNet

SurfNet on perustettu vuonna 1995 ja tarjoaa täydellisen internetpalvelun. Erikoisosaamisella ja joustavalla organisaatiollamme voimme nopeasti ja mutkattomasti toimittaa kehityneet yksilölliset tekniset ratkasut asiakkaillemme. SurfNet tarjoaa yksityshenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille korkeanlaatuisia internetyhteyksiä. Haluamme tarjota asiakaille toimintavarmoja internetpalveluja sekä henkilökohtaista asiakaspalvelua. Meistä on itsestäänselvää kehittää palveluja ja parantaa asiakaspalvelua jatkuvasti.

surfnet.fi

Tedico Oy

Palvelemme kaikissa päivittäisissä tietotekniikan käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.
Kotikäynnit Salon talousalueella ja lähikunnissa. Etätukemme palvelee koko valtakunnan alueella.

tedico.fi

Topsavo Oy

Olemme myynnin ja markkinointiviestinnän moniosaaja. Tuotamme mainostoimisto- sekä myynninpalveluita, valmennamme ja koulutamme. Autamme yrityksiä tekemään parempaa tulosta!

topsavo.fi

Topteam Oy

Topteam IT Oy on vahvasti kehityksessä mukana oleva IT-alan palveluyritys. Tarjoamme palveluratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin ja kaiken kokoisiin IT-ympäristöihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

Haluamme tarjota palveluita jotka ilahduttavat vaivattomuudellaan, varmuudellaan ja kustannustehokkuudellaan sekä loppukäyttäjiä että päättäjiä.

topteam.fi

Triuvare Oy

Triuvare on vuonna 2005 perustettu IT-asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Triuvaren liikeidea on tarjota yrityksille kokonaisvaltaista IT-asiantuntijapalvelua. Triuvare on toimittaja-riippumaton asiakkaan ja laitteisto- sekä ohjelmisto-toimittajien välissä toimiva asiantuntija, joka auttaa asiakasta löytämään juuri heidän liiketoimintatarpeet täyttävän IT-ratkaisu. Toimitamme asiakkaillemme muun muassa IT-tukipalveluja, palvelinylläpitoa, sovellus- ja päivitystenhallintaa, tietoturva- ja varmuuskopiointi-ratkaisut, sekä olemme mukana erilaisissa käyttöönottoprojekteissa, aina määrittelystä käyttäjien koulutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon.

triuvare.fi

Trivore Oy

trivore.com

Tredunet Oy

Tredunet Oy on vuonna 1997 perustettu IT-alan yritys. Suunnittelemme, toteutamme yrityskohtaisia tietotekniikkaratkaisuja sekä toimitamme laitteita ja tarjoamme tukipalveluja.

tredunet.fi

Tietokeskus Finland Oy

Tietokeskus on suomalainen ICT-palveluyhtiö. Tarjoamme perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja laitteet maanlaajuisesti kymmenellä paikkakunnalla.

tietokeskus.fi

ThinkIt Oy

Tukikomppania on perustettu vuonna 2004. Tuotamme ammattitaitoisesti pk- ja järjestösektorien tarvitsemia ICT-laiteratkaisuja ja -järjestelmien ylläpitopalveluja. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja liikekumppanimme tyytyväisiä. Palvelemme, autamme ja tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja.

tukikomppania.fi

TVP Networks Oy

TVP Networks Oy on palveluntarjoaja, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoturva,- internet,- sekä laitesaliratkaisuja yrityksille, yhteisöille sekä muille operaattoreille. Pääliiketoimintamme keskittyy yritysten yritysverkko- ja tietoturvaratkaisuihin. Liiketoimintamme perustana on nykyaikainen tekniikka, innovatiivinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä luotettavat kumppanit.

tietoverkkopalvelut.fi

Tähtimediat

Tähtimediat on ratkaisutoimittaja. Tähtimedioiden tehtävänä on lisätä asiakasorganisaatioiden työn tuloksellisuutta tietotekniikan avulla. Toteutammekin asiakasorganisaation tarpeeseen ohjelmistoprojekteja mm. prosessinohjauksen, liiketalouden ja sähköisen liiketoiminnan ja -viestinnän saroilla. Tiiviissä yhteistyössä kanssamme työskentelee Mainostoimisto Production Hut, joka on tuottanut digitaalista ja perinteistä mainontaa pk-sektorille vuodesta 1999.
Osaamisemme mainostoimisto- ja ohjelmistotuotantoalalta on loistava yhdistelmä, joiden avulla pystymme oikeasti auttamaan asiakkaitamme suurella siivulla liiketoimintakenttää.

tahtimediat-oy.ohjeistaa.fi

Upsys Oy

www.upsys.fi

Visiotech Finland Oy

Visiotech Finland Oy on vuonna 2002 perustettu yritys. Tarjoamme monipuolisia ICT-palveluja yritysasiakkaille liiketoiminnan kehittämiseen. Näitä ovat esim. tietoliikenne-, mobiili- ja puhelinjärjestelmäpalvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen tietoliikenne- ja operaattorimaailmasta. Näin ollen pystymme parhaiten tarjoamaan asiakkaan tarpeita vastaavan ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun.

visiotech.fi

WhiteZone Oy

whitezone.fi

Webgain Oy

Webgain on vuonna 1998 perustettu IT-palveluyhtö, joka on erikoistunut tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Yhtiön toiminta kattaa myös muut informaatioteknologiaan liittyvät palvelut tietoturvakonsultaatiosta sovelluskehitykseen ja digitaalisen median ratkaisuihin.

doneit.fi

Oy Wega Product Ab

Kaikki matkapuhelimet ja niihin liittyvät liittymät palveluineen. Laajentuneen palvelu- ja tuotevalikoimamme ansiosta tarjoamme teille alan huipputuotteita ja oheistarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan.

wega-product.fi

Wintunix Oy

Wintunix on vuonna 1999 perustettu ATK-alan asennus-, huolto- ja ylläpitoyritys. Yrityksen toimipaikka on Savonlinna. Asiakaskuntamme muodostuu julkisen- ja yksityisensektorin yrityksistä ja teemme asiakaskäyntejä Savonlinnassa ja sen ympäristökunnissa. Pienikokoisena yrityksenä voimme erikoistua juuri teidän tarpeisiinne ja toteuttaa ne suunnitelman mukaan. Tarpeen vaatiessa lähdemme mukaan myös suuriin projekteihin, jotka toteutamme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

wintunix.fi

VM IT Oy

VM IT Oy on vuonna 2013 perustettu hallittuja IT-palveluja pk-yrityksille ja yhteisöille tarjoava yritys. Tarjoamme yrityksille korkealaatuisia IT-palveluja ja ratkaisuja, jotka tuotamme yhdistämällä korkean osaamisen, parhaanteknologian, parhaat yhteistyökumppanit ja laadukkaat tuoteratkaisut. Voit siis huoletta jättää IT-asiat huoleksemme, otamme niistä kokonaisvastuun. Kauttamme saat vaativatkin IT-projektit, tietohallintopäällikköpalvelut, kapasiteettipalvelut, laitteet ja ohjelmistot. sekä tietysti tarvitsemasi ylläpidon. Laadukkaan kumppaniverkostomme kautta varmistamme, että kaikki asiakkaidemme ICT-tarpeet tulevat katettua.

vmit.fi

XCure Solutions Oy

XCure Solutions Oyon tietoturvapalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio, jolla on tarjota pitkäaikainen kokemus tietoturva-alalta. Tarjoamme asiantuntemusta yritysten tietoturvaan laaja-alaisesti, suoritamme tietoturva-auditointeja sekä tuotamme tietoturvakartoituksia, tunnemme markkinoilla hyväksi havaitut tietoturvatuotteet, konsultoimme käyttäjien ja laitteiden tunnistamista sekä tietojen menetyksen ehkäisyä ja valvontaa.

XCure Solutions Oy:n puhdasilmalaboratoriossa palautamme kadonneet tiedot mm. vaurioituneilta kiintolevyiltä.

xcure.fi