Asiakkaat saavat kuukausittain domain- kohtaisen turvallisuusraportin. Raportissa ensimmäisenä on yhteenveto saapuneesta liikenteestä, estetyistä haittaohjelmista ja roskaposteista asiakkaalle kytkettyjen palveluiden mukaisesti.

Sen alta löytyvät tarkat osoitekohtaiset tiedot. Alimpana on luettelo haittaohjelmien laadusta ja niiden lukumäärästä.

Tulkinta

Vastaanottavien sähköpostien määrä keräysvälillä = Kokonaisosoitemäärä, johon sähköpostia on ylipäätään lähetetty.

Sähköpostiosoitekohtainen erittely puolestaan näyttää vain ne osoitteet, joihin on lähetetty muutakin kuin ESTETYKSI roskapostiksi tulkittavat postit. Tämä on tehty raportin luettavuuden helpottamiseksi.

Raportissa näkyvät osoitteet

Raportti näyttää kaikki asiakkaalle lähetetyt sähköpostiviestit, myös ne jotka on lähetetty väärin kirjoitettuihin, vanhoihin tai olemattomiin osoitteisiin. Tällaiset viestit eivät yleensä tule ollenkaan asiakkaalle asti, mutta raportti näyttää ne koska ne ovat kulkeneet / niitä on yritetty lähettää D-Fence palveluiden läpi. Tähän ei vaikuta onko kyseiselle osoitteelle olemassa postilaatikkoa vai ei.

Tällaiset viestit eivät myöskään vaikuta laskutusperusteisiin millään tavalla. Kaikissa asiakkaan sähköpostiosoitteisiin ja niiden hallinnointiin liittyvissä kysymyksissä olkaa ystävällisesti yhteydessä niitä hallinnoivaan tahoon.

D-Fence eSec torjuntapalvelu

D-Fence Oy:n tuottamien sähköpostin turvapalveluiden tarkoituksena on tarjota vaativalle asiakkaalle luotettava, monin tavoin yksilöllisesti säädettävä sähköpostipalomuuri, joka päästää kaiken asiallisen postin läpi ja pysäyttää uhat, myös uusimmat tunkeutumiset.

Palvelu on tarkoitettu yrityksille ja julkishallinnolle, joille sähköposti on liiketoimintaväline ja joille tietoturvaratkaisujen korkea laatu yhdistettynä kustannustehokkuuteen on joko tavoitetila tai strateginen toimintasuunnitelmaan kirjattu määritelmä.