SonicWall

Sonicwall TZ-170 palomuureissa on ominaisuus, että ne saattavat kadottaa posteja. Varmista että käytössä on viimeisin ohjelmistoversio.

ZyXEL

ZyXEL palomuurissa on sellainen ohjelmistovirhe, että ZyXELin vanhemmat ohjelmistoversiot eivät tajua tcp window scaling suurempaa arvoa kuin 2, linuxin tcp stackin tarjotessa nykyisin 6. Tästä johtuen ZyXEL pudottaa koko paketin eikä päästä sitä läpi. Tähän uudempi ZyXEL ohjelmisto antaa korjauksen. Tämä ongelma on kaikissa ZyXEL:in muureista jotka käyttävät liian vanhaa ohjelmistoa ja kyseinen ongelma estää tcp/ip kommunikoinnin mihin tahansa uudemmalla linux ytimellä (uudemmalla tarkoitetaan tässä  viimeisen kahden vuoden aikana julkaistuja linux ytimiä, aina versiosta 2.6.17 alkaen).

Cisco

Ciscon PIXistä (jota myös kutsutaan termillä ASA) on kytkettynä päälle ominaisuus nimeltään ”smtp fixup”. Tämä tulee kytkeä pois päältä koska kyseinen ominaisuus rikkoo ESMTP protokollalla tapahtuvan sähköpostiliikenteen hidastaen sähköpostin välittämistä huomattavasti »

Microsoft XP palomuurin korjausohjeita »