D-Fence-palvelukonsepti

Edistykselliseen teknologiaan pohjautuvat sähköpostin turvapalvelut nivoutuvat yhteen ainutlaatuisella D-Fence-palvelukonseptilla. Asiantuntijamme monitoroivat viestintäverkkoa ja sen toimivuutta jatkuvasti. Asiakkaalle tämä tarkoittaa jatkuvaa, aktiivista ja ammattilaisten tekemää työtä sähköpostiliikenteen turvaamiseksi.

Tämä asiantuntijatyö näkyy asiakkaille käytännössä erilaisissa verkon virhetilanteissa: kun esimerkiksi huomaamme asiakkaan palvelimessa jotain vikaa, ilmoitamme siitä välittömästi asiakkaan IT-tukeen. Tai jos asiakkaan kumppanilla tai muulla sidosryhmään kuuluvalla on omassa palvelimessaan vikaa, autamme myös heitä. Asiakkaamme asiakas/kumppani on siis välillisesti meidänkin asiakas.

Palvelukonsepti käytännössä

  • Aktiivinen Asiakaspalvelu
  • Asiakkaan sidosryhmien neuvonta
  • Välitön, henkilökohtainen palvelu
  • Aktiivinen "zero threath" reagointi

Vuosien varrella olemme suojanneet asiakkaamme mm. Mikkelin "ydinvoimalaonnettomuus-phishing"- epidemian seurauksilta: suojasimme asiakkaamme ennen kuin useimmat virustorjuntaohjelmistot edes tunnistivat epidemiaan liittyvää ZBot.HS-troijalaista.

Turvasimme asiakkaamme myös pari vuotta sitten löydetyltä vwmf-uhalta. Yli viikkoa ennen kuin Microsoft teki korjauspäivityksen kyseiseen uhkaan.

Nämä ovat esimerkkejä D-Fence-palvelukonseptin tuomista käyttäjähyödyistä. Aktiivinen sähköpostin turvaaminen pitää sisällään yleisesti ymmärretyn roskapostien ja virusten torjumisen lisäksi ammatti-ihmisten jatkuvaa ja osaavaa työtä.

D-Fencen missio

  • Suojaamme asiakasyrityksemme ja sen henkilöstön verkkorikollisuudelta ja varmistamme samalla oikean sähköpostin saapumisen.
  • Asiakkaan ei tarvitse ylläpitää tai monitoroida palvelua millään tavoin ja näin tuomme asiakkaallemme välittömän kustannussäästön.
  • Toteutamme missiota ylläpitämällä ja kehittämällä torjuntapalveluteknologiaa sekä aktiivisella asiakaspalvelulla.

Palvelukonsepti on laajuudeltaan ja sisällöltään ainutlaatuinen. Ja varmasti yksi niistä syistä, miksi kymmenet jälleenmyyjät ja tuhannet asiakasyritykset ovat valinneet juuri D-Fence Oy:n palvelukumppanikseen.