Roskapostin torjunta

D-Fence eSec torjuntaratkaisu käyttää useaa yhdenaikaista ja rinnakkaista menetelmää roskapostien tunnistuksessa. Monitasoisen palveluratkaisun loppuloksena roskapostikansiot / karanteenihallinta poistuu kokonaan. Ominaisuudesta seuraa selkeästi korkeampi tietoturvataso sekä myös välittömiä kustannussäästöjä. D-Fence palveluratkaisun käyttöönoton jälkeen kaikki hyötyposti tulee läpi ja haittaliikenne torjutaan kokonaan.

Eroon roskapostikansioista ja karanteeneista

D-Fence eSec on ainoa markkinoilla oleva ratkaisu, joka ei siirrä tietoturvasta huolehtimista loppukäyttäjille roskapostikansion / karanteenin hallinnan muodossa. Useiden tutkimusten mukaan juuri loppukäyttäjä on tietoturvaketjun heikoin lenkki. Yrityksen riskienhallinnan näkökulmasta D-Fence eSec nostaa näin koko yrityksen tietoturvatasoa.

UIDS® teknologia

Olemme kehittäneet palvelukokonaisuuteen täysin uudenlaiseen ja matkkinoiden edistyksellisimpään teknologiaan perustuvan torjuntamekanismin, UIDS® teknologian (unimetric identification system). Teknologia on rekisteröity tavaramerkki. Lisää »

Teknologialla voidaan tunnistaa luotettavasti myös ns. bottiverkkoja hyödyntävien verkkorikollisten lähettämä haittaliikenne. Teknologia luokittelee erilaisilla mittausmenetelmillä mm. lähettäjädataa, joita se vertaa D-Fencen tietokantoihin ja tätä kautta saadaan lähettäjän  luotettava Unimetric - ID muodostettua.

Kybertunkeutumisen esto

eSec tunnistaa väärennetyt lähettäjät ja estää näin yrityksiin kohdistuvat kybertunkeutumiset. Ainoana markkinoilla olevana sähköpostiviestinnän turvaratkaisuna »

Keskeiset hyödyt:

  • Luotettava torjunta, yli 99,9%
  • Hyötyposti tulee aina perille viiveettömästi
  • Sähköpostipalomuuri
  • Sähköpostihyökkäysten torjunta
  • Matkapuhelimen sähköpostiturva
  • Monipuolinen www - hallintaliittymäKybertunkeutumisen esto
  • Aktiivinen Asiakaspalvelu
  • Ei vaadi käyttäjien tai administraattorin ylläpitoa ollenkaan
  • Tuo välittömiä kustannussäästöjä

Kokeile veloituksetta

Torjunnalla säästöjä

Roskapostin kokonaan torjuminen on tärkeä strateginen tietoturvaratkaisu haitallisten sähköpostiviestien määrän lisääntyessä rajusti. Roskaposti aiheuttaa jo merkittäviä kustannuksia yrityksille menetettynä työaikana. 
 
Asiakkaamme säästävät työaikaansa keskittymällä vain oleellisiin viesteihin. Kululaskurilla voitte kätevästi simuloida roskapostin käsittelyn aiheuttamia kustannuksia ja torjunnan teille tuomia kustannussäästöjä. Soita yrityspalveluumme 09-623 14 18 ja tarkista kuukausimaksusi suuruus vertailua varten.

Varmennus

Tilanteessa, jossa asiakkaan postipalvelin ei pysty vastaanottamaan posteja, postit menevät D-Fencen jonopalvelimelle. Näin arvokkaat sähköpostit eivät pääse häviämään vaan vastaanottavan palvelimen tullessa kuntoon jonopalvelin lähettää postit. Postit säilyvät jonopalvelimella max. 10 päivää. B-Safe kuuluu automaattisena maksuttomana palveluna D-Fence asiakkaille.

Salattu liikenne

D-Fence:n palvelut tukevat TLS salausta sekä sähköpostia lähetettäessä että vastaanotettaessa varmistaen että sähköpostin siirto on mahdollisuuksien mukaan suojattu.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli lähettävä- ja vastaanottava palvelin tukevat TLS-salausta ja ovat configuroituja sitä käyttämään, on viestin välitys kokonaisuudessaan salattua.

Kululaskuri »

D-Fence palveluehdot »