Kaikenlaiset D-Fence torjuntapalvelinskannaukset ovat ehdottomasti kiellettyjä: Jotta skannauksesta saisi edes normaalitilanteessa oikeaa kuvaa, pitäisi skannata aina kaikkia domainille asetettuja MX:iä.

Koska D-Fence torjuntapalvelimet eivät ole ole normaaleja sähköpostin välityspalvelimia vaan haittaliikenteen torjuntaan dedikoitu palvelinjärjestelmä, sen skannauksessa antama statistiikka ei ole normaalin välityspalvelimen kanssa vertailukelpoista.

Skannauksissa saatavan statistiikan generointitapa myös häiritsee järjestelmäämme ja siksi olemme kieltäneet sen. Se on myös lain vastaista ilman D-Fence Oy:n erikseen antamaa lupaa (voidaan luokitella verkkoskannaukseksi)

Spammien läpimenotestaukset

Myös erilaiset spammien läpimenotestaukset ovat kiellettyjä: nykyaikainen haittaliikenteen torjunta perustuu pitkälti luotettavien lähettäjien tunnistukseen. Nyt jos jostain domainista lähetetään roskapostia D-Fence – suojattuun domainiin, alkaa järjestelmä arvottaa kyseisen lähettäjän mainetta alemmas aiheuttaen jossain vaiheessa postien estämisen ja toimintaprosessin mukaisesti takaisin rejektoinnin.

Seurauksena on ”false positive” -mahdollisuuden kasvaminen. Ilman mitään todellista kuvaa itse palvelun torjuntatasosta. Roskaposteja kun ei lähetellä yksin kappalein puhtaista lähetys ip:stä – ja domaineista.