Tietojenkäsittelyliite, kun D-Fence Oy on Rekisterinpitäjä

D-Fence palveluiden yleiset sopimusehdot.

Käsittelemme henkilötietojasi tiivistetysti seuraavien periaatteiden mukaan:

Henkilötietojasi käsitellään D-Fence Oy:n ja sinun välisen sopimuksen, oikeutetun edun tai suostumuksesi perusteella.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotka olet toimittanut meille suoraan; tietoja, jotka on kerätty verkkosivujemme tai interaktiivisten tuotteidemme käytön perusteella; ostostietojasi; tietoja, jotka liittyvät muuhun yhteydenpitoon kanssamme; sekä muista tietosuojakäytännössä luetelluista lähteistä kerättyjä tietoja

Keräämme tietojasi voidaksemme tarjota sinulle tuotteitamme ja palveluitamme parhaalla mahdollisella tavalla, luodaksemme sinulle sujuvan asiakaskokemuksen sekä ylläpitääksemme ja kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme.

Säilytämme tietojasi asiakkuutesi keston ajan sekä mahdollisten laillisten vaateiden vanhentumisajan ja mahdollisesti pidempään, jos laissa niin määrätään tai sallitaan.

Siirrämme tietojasi vain valikoiduille yhteistyökumppaneillemme ja vain tietyissä välttämättömissä tilanteissa muille kolmansille osapuolille.

Sinulla on oikeus saada tietoa meiltä henkilötietojesi käytöstä, rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, tietyissä tapauksissa poistaa tietojasi ja mikäli tietojasi käsitellään suostumuksen perusteella, myös oikeus peruuttaa suostumuksesi.

Tietosuojaseloste ja sen päivitykset kommunikoidaan sinulle verkkosivuillamme.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme ja tietojesi suojauksessa käytettäviin tietoturvaperiaatteisiin.

D-Fence Oy:n tietosuojakäytäntö (EU/ETA)

D-Fence Oy sitoutuu suojaamaan asiakkaidensa ja muiden, esim. verkkosivustoillamme kävijöiden yksityisyyttä. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka D-Fence Oy:n EU:ssa/ETA-alueella toimivat yhtiöt (jäljempänä "D-Fence" tai "me") käsittelevät henkilötietoja. Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan tässä tietosuojakäytännössä D-Fenceä. Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia D-Fencen verkkosivustoja, tuotteita ja palveluja, joissa kerätään henkilötietoja tai joista on linkki tietosuojakäytäntöön tai joissa tietosuojakäytäntö on nähtävissä. Tietosuojakäytännössä käytettävien käsitteiden määritelmät ovat jäljempänä kohdassa 14.

Meistä on tärkeää, että tiedät, mitä henkilötietoja keräämme, ja tunnet henkilötietoihisi liittyvät oikeudet. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, mihin tarkoituksiin keräämme ja käytämme henkilötietoja sekä miten olemme varmistaneet, että sinulla on riittävät mahdollisuudet hallita henkilötietojesi käyttöä.

1. Käsittelyn lailliset perusteet

Yhteenveto

Henkilötietojen käsittelyn kolme tärkeintä laillista perustetta ovat (1) saamamme suostumus, (2) tekemämme sopimus ja (3) oikeutetut etumme.

Henkilötietojen kerääminen perustuu yhteen tai useampaan seuraavista laillisista perusteista:

• Olemme saaneet ennalta (kirjallisesti, suullisesti tai verkossa) nimenomaisen suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn (tätä laillista perustetta käytetään ainoastaan täysin vapaaehtoisen käsittelyn yhteydessä - sitä ei sovelleta, jos käsittely on jollain tavoin välttämätöntä tai pakollista).

• Käsittely on tarpeen D-Fencen kanssa tehdyn sopimuksen yhteydessä ("sopimukseen perustuva tarve").

• Käsittely on oikeutetun etumme mukaista liiketoimintamme johtamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen tai edistämiseen liittyvistä syistä, eivätkä omat etusi tai perusoikeutesi tai -vapautesi syrjäytä tätä etua ("oikeutetut edut"). Sinulla on oikeus peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamasi suostumus milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

2. Kerättävät henkilötiedot

Yhteenveto

Keräämme seuraavia tietoja:

• suoraan antamasi tiedot, esimerkiksi tilausten/ vastaavien yhteydessä. Myös valtuutettujen D-Fence GlobeSec Partnereiden kautta tulleet yhteydenotot/tilaukset.

• verkkosivustojemme tai interaktiivisten tuotteidemme tai palvelujemme käytön yhteydessä kerätyt tiedot

• ostoksiin ja muihin liiketoimiin kanssamme liittyvät tiedot

• muista lähteistä kerätyt tiedot, jotka voidaan yhdistää käyttäjätilin tietoihin.

D-Fence ei kerää maksutietoja. Kaikkia maksutietoja käsittelevät valtuutetut ulkopuoliset maksupalvelujen tarjoajat.

Henkilötietoja voidaan kerätä joko suoraan sinulta, tai automaattisesti laitteista, joilla käytät palvelujamme, tai ulkopuolisista lähteistä jäljempänä kuvatulla tavalla.

Suoraan kerättävät tiedot:

• yhteystiedot: nimi, sähköpostiosoite (-osoitteet), puhelinnumero, postiosoite (edustamasi organisaatio)

• käyttäjäprofiiliin liittyvät tiedot: maksutyyppi tai -menetelmä, käyttäjätunnus, kryptattu salasana

• annetut suostumukset, lähetetyt viestit, annettu palaute

• annetut työhön liittyvät tiedot: yrityksen/työnantajan nimi ja yhteystiedot

• muut ennalta annetun, nimenomaisen ja vapaaehtoisen suostumuksen perusteella kerättävät tiedot (mukaan lukien sosiaalisen median julkiset profiilit).

Verkkosivustojemme tai interaktiivisten tuotteidemme tai palvelujemme käytön yhteydessä kerättävät tiedot:

• käyttäjätilin tunnistetiedot ja rekisteröintipäivä (jos olet kirjautunut sisään)

• käytettävä selain, käyttöjärjestelmä, laitemalli, IP-osoite, yhteyden muodostamisaika ja yhteyden kesto

• verkkosivut, joiden kautta sivustollemme on siirrytty, tarkastelemasi sivut ja kaikki muu toimintasi sivustollamme (esimerkiksi tehdyt valinnat; sivustot, joille on siirrytty; sekä käytetyt hakusanat)

• evästeet ja muut tunnisteet

• markkinointitiedot: asiakkaalle suunnatut tai tarjotut edut, kampanjat ja palvelut ja niiden käyttö

• muut suostumuksesi perusteella kerättävät tiedot.

Asiakkuuteen liittyvät tiedot:

• tiedot tilauksistasi, toimituksista, maksumenetelmistä, laskutusosoitteista ja toimitusosoitteista sekä muut tiedot liiketoimistasi D-Fencen kanssa

• yhteydenottosi yrityspalveluumme ja siihen liittyvä viestintä

• osallistumisesi kampanjoihimme

• edustamasi organisaation yhteystiedot

Muista lähteistä kerättävät tiedot, jotka voidaan yhdistää käyttäjätiliisi:

• Jos olet muodostanut yhteyden D-Fencen verkkosivustoon, palveluun tai sosiaalisen median kanavaan käyttäen jotain sosiaalisen median profiiliasi, voimme kerätä kyseisessä profiilissa saatavilla olevia julkisia tietoja.

• Voimme ostaa kolmansilta osapuolilta tietoja, jotka täydentävät keräämiämme tietoja.

• Voimme kerätä tietoja viranomaisten ylläpitämistä julkisista rekistereistä, jos tällaisia rekistereitä on käytettävissä asuinmaassasi.

• Voimme kerätä päivitettyjä toimitus- ja yhteystietoja kuljetusyrityksiltä.

Maksujen käsittelyssä voidaan käyttää ulkopuolista palveluntarjoajaa, jolloin sinut ohjataan tällaisen kolmannen osapuolen verkkosivustolle. Sivustoon sovelletaan kyseisen palveluntarjoajan ehtoja.

3. Henkilötietojen käyttö

Yhteenveto

Keräämme henkilötietojasi voidaksemme tarjota tuotteitamme ja palvelujamme parhaalla mahdollisella tavalla, luodaksemme sujuvan asiakaskokemuksen sekä varmistaaksemme verkkosivustojemme ja palvelujemme tehokkaan toiminnan ja ylläpidon. Käytämme keräämiämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

• tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen, markkinointi ja personointi

• asiakaspalvelu

• tuotteiden ja palvelujen kehittäminen ja anonymisoitu raportointi

• tilaukset

• laittoman toiminnan havaitseminen, tutkiminen ja ehkäiseminen

• käyttäjien tunnistaminen.

 

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

1. Tuotteiden tarjoaminen, markkinointi ja personointi

Haluamme tarjota sinulle ja edustamallesi organisaatiolle mahdollisimman laadukkaita tuotteita ja palveluja, ja voimme siksi analysoida sinun kiinnostuksenkohteitasi, mieltymyksiäsi ja tarpeitasi.

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraavien asiakassuhteen hallintaan liittyvien markkinointi- ja myyntitarkoitusten yhteydessä: asiakassuhteen elinkaaren hallinta, asiakkaiden segmentointi ja tehokkuuden parantaminen.

Lisäksi voimme käsitellä henkilötietojasi verkkosivustojemme, tuote/palvelusuositustemme ja -valikoimamme optimoimiseksi niin, että ne vastaavat paremmin tarpeitasi tai mieltymyksiäsi. Näin voimme näyttää ja tarjota sinulle parempia ja kiinnostavampia tuotteita ja sisältöjä. Voimme luoda tätä varten tilin (joka voi olla vierastili kirjautumattomia käyttäjiä varten) antamiesi tietojen ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti keräämiemme tietojen perusteella. Tiliin voidaan myös tallentaa tietoja siitä, oletko avannut lähettämiämme sähköpostiviestejä ja napsauttanut niissä olevia linkkejä.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena voi olla tuotteitamme ja palvelujamme koskevien tietojen antaminen, uusien tuotteiden tai palvelujen lanseerauksesta tai saatavilla olevista eduista ilmoittaminen tai markkinatutkimusten tekeminen. Edellytyksenä on silloin, että olemme ensin saaneet sinulta sovellettavan lain mukaisen suostumuksen, jos se on tarpeen kyseistä käyttötarkoitusta varten. Tällainen markkinointi voi tapahtua seuraavasti:

• suoramarkkinointi postitse tai puhelimitse, mukaan lukien tekstiviestit

• sähköinen viestintä: sähköposti ja muut sähköiset viestit

• digitaalinen markkinointi (esimerkiksi display-mainonta, hakukonemarkkinointi).

Asiakaspalvelu

Voimme käsitellä henkilötietojasi voidaksemme tarjota henkilökohtaista, räätälöityä palvelua ottaessasi yhteyttä yrityspalveluumme.

Yrityspalvelumme voi käsitellä henkilötietojasi ottaessasi yhteyttä siihen. Voimme yhdistää asiakaspalvelumme keräämät henkilötiedot muihin henkilötietoihin, esimerkiksi ostohistoriaan. Näin voimme tarjota mahdollisimman tehokasta ja henkilökohtaista palvelua.

2. Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen ja anonymisoitu raportointi

Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä näin voimme tarjota asiakkaillemme vieläkin parempia, innovatiivisempia ja helppokäyttöisempiä tuotteita ja palveluja.

Voimme käsitellä henkilötietojasi ja käyttäjätilisi tietoja sekä parantaaksemme nykyisiä että kehittääksemme uusia tuotteita ja palveluja. Voimme yhdistää annetun palautteen ja lähetetyt viestit käyttäjätiliin.

Voimme käyttää kuluttajatutkimuksista, kuluttajapaneeleista ja kuluttajakyselyistä saatuja vastauksiasi asiakkaidemme mieltymysten, odotusten ja mielipiteiden analysointiin. Kuluttajatutkimusten, -paneelien ja -kyselyjen avulla kerättyjen henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tällaisia tutkimuksia, paneeleita tai kyselyitä voivat olla esimerkiksi seuraavat:

• Verkkosivustoillamme toteutettavat kyselyt/tutkimukset: voimme silloin tällöin käyttää verkkosivustoillamme kyselytyökaluja pyrkiessämme parantamaan asiakaskokemusta.

• D-Fence yhteisö: voimme pyytää asiakkaitamme vastaamaan tuotteitamme ja palvelujamme koskeviin kyselyihin tai tutkimuksiin (paperilla tai verkossa) parantaaksemme palveluamme ja ohjelmaamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

• Sähköpostitse tai tekstiviestillä lähetettävät tutkimukset/kyselyt: voimme silloin tällöin lähettää asiakkaillemme tuotteitamme ja palvelujamme koskevia kyselyjä sähköpostitse tai tekstiviestillä, noudattaen aina tätä tietosuojakäytäntöä ja sovellettavan lain vaatimuksia.

Käytämme anonymisoituja tietoja raportointitarkoituksiin. Anonymisoituja tietoja ei voi käyttää henkilöiden tunnistamiseen. Käytämme tällaisia tietoja kaupallisten tavoitteidemme toteutumisen, esimerkiksi tuotekampanjoidemme tehokkuuden, analysointiin. Anonymisoidut tiedot voivat sisältää seuraavaa:

• kävijöiden kokonaismäärät verkkosivustoillamme

• käynnin keskimääräinen kesto

• tyypillinen kävijäpolku sivustollamme

• tietyt tuotteidemme myyntiä koskevat mittaukset.

3. Laittoman toiminnan havaitseminen, tutkiminen ja ehkäiseminen

Voimme käsitellä henkilötietojasi laittoman toiminnan havaitsemiseksi, tutkimiseksi ja ehkäisemiseksi. Voimme toimittaa tietojasi lainvalvontaviranomaisille niiden pyynnöstä tai sovellettavassa laissa määritellyn, petosten ja muiden laittomien toimien ehkäisemistä ja tutkimista koskevan laillisen perusteen nojalla. Voimme luovuttaa henkilötietojasi muille tahoille toimivaltaisen tuomioistuimen määräyksestä.

4. Käyttäjien tunnistaminen

Voimme tunnistaa sinut, jotta voimme tarjota hänelle yksilöllisempää, räätälöityä palvelua ja paremman kokemuksen.

Voimme tunnistaa toimintaasi verkossa evästeiden avulla. Lue lisää käyttämistämme evästeistä Tietosuojaselosteesta.

5. Henkilötietojen säilytysaika

Yhteenveto

• Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin asiakkuutesi on voimassa, sekä kunnes sovellettavan lainsäädännön mukaisten vaateiden vanhentumisaika on umpeutunut ja mahdollisesti pidempään, jos sovellettavassa laissa niin määrätään tai sallitaan.

• Muista päivittää tietosi, jos niissä tapahtuu olennaisia muutoksia.

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään vain sen ajan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä tarkoituksia varten.

Henkilötietojesi säilytysaika määräytyy seuraavasti: Säilytämme kopioita henkilötiedoistasi tunnistamisen mahdollistavassa muodossa ainoastaan tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten vaatiman ajan, jollei sovellettavassa laissa määrätä pidemmästä säilytysajasta. Henkilötietojasi voidaan etenkin säilyttää laillisten oikeuksiemme todentamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen tarvittavan ajan.

6. Henkilötietojen luovuttaminen muille

Yhteenveto

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Poikkeuksena ovat henkilötietojen käsittelijät ja hyväksytyt kolmannet osapuolet, joille tietojasi luovutetaan sovellettavan lain mukaisesti. Emme myy tai vuokraa henkilötietoja. Tietosi suojataan riittävällä tavalla, jos niitä siirretään muihin maihin. Voimme luovuttaa tietojasi, jos se on välttämätöntä lakiin perustuvien pyyntöjen vuoksi, petosten torjumiseksi, fuusioiden tai yritysostojen yhteydessä tai etujemme suojaamiseksi.

Emme myy, vuokraa tai luovuta muulla tavoin henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle tästä tietosuojakäytännöstä poikkeavalla tavalla.

Luovutamme henkilötietojasi ainoastaan jäljempänä mainituille tahoille seuraavista syistä:

• Tytäryhtiöt ja ulkopuoliset henkilötietojen käsittelijät. Voimme luovuttaa henkilötietojasi valtuutetuille ulkopuolisille toimittajille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Kaikki tällainen käsittely perustuu ennalta antamiimme ohjeisiin, jotka on esitetty sovellettavan lain vaatimusten mukaisessa sitovassa sopimuksessa, ja käsittelyssä noudatetaan tätä tietosuojakäytäntöä. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa maksupalvelujen tarjoajille, tilaamista helpottaville yrityksille, tilauksia toimittaville yrityksille, asiakaspalvelutiimeille sekä yrityksille, jotka analysoivat ja hallinnoivat kuluttajatietoja puolestamme, tarkistavat luottotietoja ja toteuttavat markkinatutkimuksia ja markkinointikampanjoita. Nämä valtuutetut kolmannet osapuolet saavat käyttää henkilötietojasi ainoastaan tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, ja niiden on ehdottomasti pidettävä henkilötietosi salassa. Edellytämme niiltä myös korkeatasoisia tietoturvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi.

• Tietoja ei siirretä EU:n/ETA-alueen ulkopuolelle, ellei se ole D-Fencen tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

• Lakiin perustuvat pyynnöt. Sovellettavan lain vaatimukset, oikeudenkäyntimenettelyihin vastaaminen tai muut lakiin perustuvat pyynnöt voivat velvoittaa meidät luovuttamaan henkilötietojasi viranomaisille tai kolmansille osapuolille.

• Etujemme suojaaminen ja petosten torjunta. Voimme luovuttaa tai muulla tavoin käsitellä henkilötietojasi sovellettavan lain mukaisesti myös oikeutettujen etujemme puolustamiseksi (esimerkiksi siviili- tai rikosoikeudenkäynnissä) ja petosten torjumiseksi.

• Fuusiot ja yritysostot. Jos liiketoimintojamme myydään, yhdistetään tai järjestellään uudelleen (esimerkiksi fuusiot ja yritysostot), voimme tarvittaessa luovuttaa henkilötietojasi mahdollisille tai toteutuneille ostajille tai niiden neuvonantajille.

7. Lasten henkilötiedot

Hyväksymme asiakkuuksia vain 18 vuotta täyttäneiltä kansalaisilta. Emme näin ollen pyri keräämään lasten henkilötietoja.

8. Henkilötietojen suojaamistoimet

Yhteenveto

Huolehdimme henkilötietojesi suojaamisesta asianmukaisin suojatoimin. Olemme toteuttaneet sekä teknisiä että organisatorisia toimenpiteitä, ja ainoastaan tarkoin rajatulla henkilöstöllä on pääsy tietoihisi. Siirrettäessä tietoja internetin/sähköpostin kautta on kuitenkin syytä olla varovainen, sillä tietojen lähettäminen verkkosivustollemme/sähköpostitse on lähettäjän omalla vastuulla.

Olemme toteuttaneet sovellettavaan lakiin perustuvat asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta tai lainvastaiselta tuhoamiselta, häviämiseltä tai muuttamiselta, luvattomalta luovuttamiselta, luvattomalta pääsyltä sekä muulta lainvastaiselta tai luvattomalta käsittelyltä.

Suojaamme henkilön tunnistamisen mahdollistavia tietoja erilaisin fyysisin ja sähköisin keinoin ja erilaisten käytäntöjen avulla. Pyrimme etenkin estämään luvattoman pääsyn järjestelmiimme kaupallisesti hyväksyttyjen käytäntöjen ja järjestelmien avulla. Vain erikseen nimetyillä työntekijöillämme sekä puolestamme tai toimeksiannostamme työskentelevillä ulkopuolisilla yrityksillä ("valtuutetut kolmannet osapuolet") on pääsy henkilötietoihisi tai oikeus käsitellä niitä.

Kaikilla tällaisia tietoja käsittelevillä henkilöillä on oltava henkilökohtainen valtuutus. Käyttöoikeustasot vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppisiin tietoihin pääsyä tai minkä tyyppisten tietojen käsittelyä henkilön toimenkuva edellyttää. Järjestelmämme on suojattu palomuurilla. Manuaalisesti tallennettavia ja käsiteltäviä tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietojasi, säilytetään lukituissa, palonkestävissä tiloissa. Vain erikseen valtuutetuilla työntekijöillämme tai valtuutetuilla kolmansilla osapuolilla on pääsy tällaisiin tiloihin tai oikeus käsitellä tällaisia tietoja. Kaikki D-Fencen työntekijät ja valtuutettujen kolmansien osapuolten työntekijät, joille myönnetään pääsy henkilötietoihisi, ovat velvollisia pitämään tällaiset tiedot salassa.

Tietojen siirtäminen internetin kautta ei valitettavasti koskaan ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme suojaamaan henkilötietojasi kaikin kohtuullisin keinoin, emme voi taata sivustollemme lähettämiesi tietojen tietoturvaa, vaan niiden lähettäminen on lähettäjän omalla vastuulla. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, pyrimme estämään niiden luvattoman käytön tiukkojen käytäntöjemme ja suojausominaisuuksien avulla.

9. Toimet, joita voit tehdä henkilötietojen käsittelyyn liittyen

Yhteenveto

Jollei sovellettavasta laista muuta johdu, sinulla voi olla seuraavat henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet:

• henkilötietojen antamatta jättäminen

• henkilötietoihin pääsy tai kopion saaminen niistä

• tietojen tarkistaminen ja muokkaaminen käyttäjätilillä

• suoramarkkinoinnin kieltäminen

• henkilötietojen tarkistaminen ja muokkaaminen

• evästeiden käytön estäminen ja niiden poistaminen

• sijaintitietojen käsittelyn salliminen tai kieltäminen

• tietojen poistaminen tai niiden käsittelyn rajoittaminen

• henkilötietojen käsittelyn vastustaminen

• suostumuksen peruuttaminen

• tietojen siirtäminen toiselle rekisterinpitäjälle

• valituksen tekeminen valvontaviranomaiselle.

Pyrimme aina varmistamaan, että hallussamme olevat henkilötiedot pitävät paikkansa. Kehotamme siksi sinua päivittämään asiakkuustiedot, jos niissä on tapahtunut muutoksia. Jäljempänä on luettelo henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä oikeuksista, jotka voivat olla käytettävissäsi, jollei sovellettavasta laista muuta johdu. Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että käsittelemme ainoastaan sellaisia henkilötietojasi, joiden käsittely on kohtuudella tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten yhteydessä.

Huomaa, että käyttäessäsi jotain jäljempänä luetelluista oikeuksista sinulta voidaan pyytää lisätietoja henkilöllisyytesi varmistamista varten. Tällaisia lisätietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, ja ne poistetaan, kun henkilöllisyytesi on varmistettu.

• Tietojen antaminen: Voit päättää, ettet anna henkilötietoja meille. Huomaa, että kaikki verkkosivustojemme ja muiden palvelujemme ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissäsi, jos et anna henkilötietojasi (voi olla, ettemme esimerkiksi pysty käsittelemään tilaustasi ilman tarvittavia tietoja).

• Oikeus tutustua tietoihin: Sinulla voi olla oikeus pyytää kopiota henkilötiedoistasi sekä tietoa niiden luonteesta, käsittelystä ja luovuttamisesta.

• Suoramarkkinoinnin kieltäminen: Lisäämme peruutuslinkin kaikkiin lähettämiimme sähköisiin markkinointiviesteihin. Suostumuksen suoramarkkinointiin voi peruuttaa milloin tahansa. Jos peruutat suostumuksesi, päivitämme viipymättä tietokantamme emmekä enää lähetä suoramarkkinointiviestejä. Voimme kuitenkin edelleen ottaa yhteyttä, jos se on tarpeen tilaamiesi tuotteiden tai palvelujen vuoksi.

• Henkilötietojen tarkistaminen ja muokkaaminen: kaikki asiakkuuteen ja henkilötietoihin liittyvät muutokset on toimitettava meille sähköpostitse tikettiin osoitteeseen info (a) d-fence. eu.

• Evästeiden käytön estäminen ja niiden poistaminen: Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomaa, että evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa verkkosivustojemme käytettävyyteen. Voit myös poistaa evästeitä selaimesta muuttamalla sen asetuksia. Aiemman evästeen keräämät tiedot eivät silloin vaikuta tiliin, joka luodaan evästeiden poistamisen jälkeen kerättyjen tietojen perusteella.

• Tietojen poistaminen tai niiden käsittelyn rajoittaminen: Jos olet sitä mieltä, että käsittelemämme tiedot ovat epätarkkoja tai virheellisiä, että käsittely ei ole lainmukaista tai että käsittelemme tietoja käsittelyn tarkoituksen vastaisesti, tai jos haluat vastustaa tietojen käsittelyä, voit ottaa yhteyttä yrityspalveluumme ja pyytää poistamaan tiedot tai rajoittamaan niiden käsittelyä. Huomaa, että tutkimme pyyntösi niin pian kuin on kohtuudella mahdollista ennen kuin päätämme jatkotoimista.

• Vastustamisoikeus: Sinulla voi olla oikeus perustellusta syystä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

• Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen milloin tahansa. Jos peruutat suostumuksesi, voimme silti käsitellä henkilötietojasi muilla laillisilla perusteilla, joita ovat esimerkiksi tilausten hoitaminen ja tilaustietojen tallentaminen sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että käyttäjätilisi poistetaan ja tilin kautta saamasi edut nollautuvat. Huomaa myös, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruutusilmoituksen vastaanottamista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen.

• Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Sinulla voi olla oikeus siirrättää henkilötietosi soveltuvin osin toiselle rekisterinpitäjälle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

• Valituksen tekeminen valvontaviranomaiselle: Jos olet sitä mieltä, että käsittelemme henkilötietojasi tavalla, joka loukkaa laillisia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle.

10. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käyttö

Evästeet ovat pieniä, usein kirjaimista ja numeroista koostuvia tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen verkkosivustoja käytettäessä. Lisätietoja evästeistä löydät Tietosuojaselosteistamme.

11. Kolmansien osapuolten verkkosivustot

Yhteenveto

Huomaa, että tietyt verkkosivustomme toiminnot ovat kolmansien osapuolten tarjoamia ja niihin sovelletaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä.

Verkkosivustoillamme ja palveluissamme voi olla toimintoja, jotka mahdollistavat sisällön jakamisen sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookin "Jaa"-painike. Tällaiset toiminnot ovat suoraan ulkopuolisten palveluntarjoajien (esimerkiksi Facebook, Twitter, Instagram, Google+) tarjoamia. Kyseiset palveluntarjoajat voivat kerätä sivustoilla käynteihin ja niiden palvelujen käyttöön liittyviä henkilötietoja omien tietosuojakäytäntöjensä ja -sääntöjensä mukaisesti.

D-Fence ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.

12. Tietosuojakäytännön muutokset

Yhteenveto

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Muutoksista tiedotetaan tällä sivustolla.

D-Fence pidättää itselleen oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tarvittaessa. Kun muutoksia julkaistaan, tietosuojakäytännön yläosassa näkyvä voimaantulopäivä muuttuu päivämääräksi, jolloin muutokset astuvat voimaan.

Jos muutokset ovat olennaisia ja vaikuttavat käyttäjään epäsuotuisasti, D-Fence ilmoittaa niistä sähköpostitse, verkkosivujemme etusivulla sekä näkyvällä tavalla tämän tietosuojakäytännön alussa.

13. Yhteystiedot

Asiakkuuteentai tietosuoja-asioihin liittyvissä asioissa sekä markkinointiviestinnän peruuttamista koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä yrityspalveluumme:

Puh. +358 9 623 14 18

Sähköposti: info (a) d-fence. eu

14. Määritelmät

Tässä tietosuojakäytännössä käytettäviin käsitteisiin sovelletaan seuraavia määritelmiä:

• "Rekisterinpitäjällä" tarkoitetaan tahoa, joka päättää, miten ja miksi henkilötietoja käsitellään. Monilla lainkäyttöalueilla rekisterinpitäjällä on ensisijainen vastuu sovellettavien tietosuojalakien noudattamisesta.

• "Henkilötiedoilla" tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja. Tunnistettavissa olevana pidetään henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen tekijän perusteella.

• Ilmauksilla "käsitellä", "käsittely" ja "käsitelty" tarkoitetaan kaikkea, mitä henkilötiedoilla tehdään joko automaattista tietojenkäsittelyä käyttäen tai manuaalisesti, kuten tietojen keräämistä, tallentamista, järjestämistä, jäsentämistä, säilyttämistä, muokkaamista tai muuttamista, hakua, kyselyä, käyttöä, tietojen luovuttamista siirtämällä, levittämällä tai asettamalla ne muutoin saataville, tietojen yhteensovittamista tai yhdistämistä, rajoittamista, poistamista tai tuhoamista.

• "Henkilötietojen käsittelijällä" tarkoitetaan henkilöä tai tahoa, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun (muut kuin Rekisterinpitäjän työntekijät).