Kehittämämme UIDS® teknologia on ainutlaatuista maailmassa: Torjuntamekanismilla voidaan luotettavasti tunnistaa mm. spambotti, jolloin tämä kasvava verkkorikollisten lähettämä haittaliikenne saadaan pysäytettyä – reaaliajassa. UIDS® on rekisteröity tavaramerkki.

Perinteisesti spambottien lähettämiä viestejä on voinut torjua lähinnä erilaisilla harmaalistausmenetelmillä. Ne ovatkin olleet itse torjunnassa tehokkaita. Haittapuolena taas on ollut harmaalistausmekanismin viestiliikenteeseen aiheuttamat viiveet, jotka voivat olla jopa useita tunteja
(esim. 60 minuutin lähettäjätunnistusviive kertautuu aina kun lähettävä pää vaihtaa IP numeroa).

UIDS®

UIDS® teknologia mittaa erilaisia lähettäjäpalvelimen tietoja, D-Fencen tietokantoja ja ID algoritmia hyväksikäyttäen tunnistaa onko lähettävä palvelin oikea sähköpostipalvelin vai roskapostittajien haltuunottama bottikone. UIDS® on ensimmäinen reaaliajassa toimiva torjuntamekanismi joka luotettavasti tunnistaa myös bottikoneet.

Mekanismi ei missään olosuhteissa hävitä viestejä ja tuo näin lisävarmuutta yritystoiminnalle kriittisen tärkeäksi muodostuneelle sähköpostiliikenteelle.

UIDS® torjuu myös kybertunkeutumisen yritykset »