Tietosuojan verkkokurssi

Mitä pitää tehdä, miksi ja missä tietosuojaa hyödynnetään?

Tämä tietosuojaverkkokurssi tarjoaa joustavasti erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille standardoidun koulutuksen, jonka avulla yritys voi osoittaa henkilöstönsä olevan ajan tasalla tietosuojasääntelyn asettamista vaatimuksista. Kurssin sisältö antaa valmiudet sekä johdolle että henkilötietoja käsitteleville toimihenkilöille.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (General DataProtection Regulation, GDPR) myötä jokaisella yrityksellä on vastuu ja velvollisuus kouluttaa henkilöstöään tietosuojan osalta.

Yrityksen tietosuojaverkkokurssi:

  • nopea ja helposti omaksuttava koulutus

  • käytännön esimerkkejä yrityksen arjessa käytettäväksi

  • suorituksesta saa todistuksen, jonka perusteella osoitusvelvollisuutta voidaan todentaa

TILAA KURSSIT ALLAOLEVALLA LOMAKKEELLA

 

Tietosuojaverkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat tekemisissä henkilörekistereiden kanssa tai käsittelevät henkilötietoja. Näitä ovat esim. hallinto, asiakaspalvelu, markkinointi, myynti, HR-henkilöstö, taloushallinto, tai hoitohenkilökunta. Johtoa ja vastuuhenkilöitä unohtamatta.

Kurssin avulla on mahdollista saattaa koko henkilökunnan tietosuojaosaaminen asetuksen vaatimalle tasolle ja osoittaa koulutusvelvollisuus täytetyksi.

Käytännönläheisten esimerkkien kautta opittuja taitoja pystytään myös hyödyntämään yrityksen liiketoiminnassa. Näin tietosuojavaatimukset on mahdollista kääntää yritykselle kilpailueduksi.

 

Tutustu verkkokurssin sisältöön tästä:

Verkkokurssin hinta: 137,00 euroa/kpl. Hintaan lisätään Alv.

Verkkokurssien tilaus